Прозирна пластична маска

Прозирна пластична маска

прозирна пластична маска. Особина: 1.Не ствара се магла унутар и изван производа.2. Одговара вашој линији лица.3. може се остати јасан поглед када га носите.

Detalji o proizvodu

transparent plastic mask


Да би били сигурни, многи ресторани су почели да усвајају хигијенске мере како би уверили купце, а маске су један од начина. Маске у најмању руку могу блокирати невидљиве бактерије, пљувачку и тако даље, пружајући здравим ручницима одређени комфор. Али маске имају своје проблеме. У данашњем свету ГГ # 39; ГГ; услуга осмеха ГГ; комад нетканог платна директно покрива једну страну лица, излажући само очи. Чак и ако је осмех врло сладак, људи ће се осећати нелагодно.

У ресторану се након употребе прозирне маске конобари и даље осмехују и поздрављају, али помнијим прегледом сви имају прозирну пластичну фолију у облику полумесеца која замењује традиционалну белу маску. Његова највећа предност је у томе што омогућава особљу да се осмехује и боље комуницира са гостима.

Заправо, ГГ # 39 није само угоститељска индустрија. Прозирне маске се такође могу користити у болницама, супермаркетима, лепотним службама итд., Да би се услужно особље више насмејало и учинило контакт сигурнијим.


Испод је добра особина прозирне маске:

· Леп изглед, мода, мала тежина, удобно и практично ношење, проту-хабање и антистатичност.

· Одређени размак на лицу може елиминисати осећај врућине и избећи секундарно загађење изазвано ексудатима из уста и носа.

· Говорите и комуницирајте слободно, а победник ГГ # 39; неугодан задах из уста, што повећава самопоуздање.

· Маске за једнократну употребу, које се могу очистити и обрисати у било ком тренутку пре поновне употребе, економичне су, практичне, еколошки прихватљиве и са ниским садржајем угљеника.

· Може ефикасно да блокира све врсте штетних бактерија које ГГ # 39 не могу да виде голим оком и капљице (страна тела) које могу несвесно да излазе током говора и комуникације, како би се избегло да купцима донесу непријатна осећања.

· Изрази лица могу се видети кроз провидну маску која не блокира или брише женску шминку, повећавајући самопоуздање и уљудност и поштовање према купцима.


Hot Tags: произвођачи прозирних пластичних маски Кина, добављачи, фабрика, прилагођени, цена, на велико
Par:ne Sledeći:Заштитна маска за лице

Istraga

You Might Also Like