6. Изложба ГГ форума електронске и пластичне технологије ЦПРЈ 3Ц

- Sep 27, 2020-

6. ЦПРЈ 3Ц Форум о електронској и пластичној технологији ГГ појачало; Изложба17. септембра стручњак за антибактеријску технологију и контролу мириса за бољи отпор присуствовао је спонзорисаном од стране адсале групе, кинеског часописа за пластику и гуму (ЦПРЈ), да предузме шесту електронску технологију пластике ББР 3 ц ББС и прикаже у облику главни говор и штанд на сцени са више од 350 професионалаца из потрошачке електронике и индустрије пластике који ће учествовати у 3 ц електронским производима који се користе за уграђену антибактеријску технологију, предузећима која су учествовала, укључујући леново, панасониц, блонде тецхнологи цо., ЛТД ., мидеа група итд.


Развојем науке и технологије и побољшањем животног стандарда људи ГГ, електронски производи постали су један од најчешћих предмета у нашем животу.

Међутим, осим што нас забављају, електронски уређаји доносе нам и много више бактерија него што смо икада замислили - а они су чак и прљавији од даски за ВЦ.

На основу извештаја о истраживању ЦБТ Нуггетс, можете видети да на вашој тастатури има 3,543 милиона ЦФУ ГГ # 39; на вашем мобилном телефону 1,6 милиона ЦФУ ГГ # 39, на вашем мишу 1,37 милиона ЦФУ ГГ # 39; и 810 ЦФУ ГГ # 39; с на вашем таблет рачунару на основу јединице формирања колоније по квадратном инчу.

Постоји 172 ЦФУ ВЦ даске, које се сматрају најгорим подручјима за акумулацију бактерија.

Поред тога, уобичајени сојеви бактерија на 3Ц електронским производима укључују грам-позитивне коке, грам-негативне бациле, грам-позитивне бациле и бациле, који могу изазвати инфекције коже, упалу плућа, септикемију и друге болести и резистенцију на антибиотике.


Често користимо високу концентрацију алкохола за брисање и дезинфекцију електронских производа.

Међутим, детерџенти попут алкохола могу продрети у производ и нанети штету.

Поред тога, због брзог раста микроорганизама (удвостручавање сваких 20 минута без одговарајућих мера), одрживи ефекти детерџената као што је алкохол врло су кратки, па је могућност регенерације микроба врло велика.

У ту сврху, Миаокангбао може да угради антибактеријску технологију на површину 3Ц електронских производа како би обезбедио дуготрајну антибактеријску заштиту и даље обезбедио антибактеријску заштиту између два спољна чишћења.


Одличан отпор у заштити стручњака за полимере и инжењера техничке службе за азијско-пацифички регион мс киу-иун Цхен-а на месту техничког ББС-а раде насловљени ГГ, користећи уграђену антибактеријску технологију за редефинисање 3 ц електронских производа, чисти ГГ; главни говор, детаљно представља најбољу технологију антимикробне резистенције у индустрији осигурања, како се уграђује у 3 ц важну компоненту електронских производа и његове значајне предности.

Антибактеријска технологија Миао кангбао ГГ # 39 се лако може уградити у процес производње 3Ц електронских производа као главно зрно, прах или течност и постати део молекуларне структуре производа ГГ # 39 без испирања или трошења, Она је рекла.

Када микроорганизми дођу у контакт са површином производа, антибактеријска технологија може продрети у ћелијски зид микроорганизама и уништити их, чинећи микроорганизме неспособним за раст и размножавање.

Мио антибактеријска технологија може се широко користити у рачунарима, мобилним телефонима, таблетима, слушалицама, даљинским управљачима, заштитним футролама и сродном додатном опремом, како би обезбедила непрекидну заштиту производа, антибактеријски ефекат у очекиваном веку трајања производа до 99,9 %


Као једна од главних покретачких снага тржишта антибактеријских адитива у азијско-пацифичком региону, индустрија електронских производа ТХЕ 3Ц увек је била једно од кључних развојних подручја Миао Кангбао-а.

Са својом водећом антибактеријском технологијом у индустрији, Миаокангбаохопес наставља да подиже потрошаче ГГ # 39; свест о чистоћи 3Ц електронских производа и дозволите им да уживају у ГГ „чисти ГГ“; живот после забаве


phone photographic stabilizer shellinjection mold service


Par:ne Sledeći:ЛЕД светло за пуњење може ефикасно побољшати квалитет селфија