Седам компоненти калупа за убризгавање

- Aug 02, 2019-

Основна структура ињекционог калупа може се поделити у седам делова: делови за ливење, систем за ливење, механизам за навођење, уређај за избацивање, бочни пререз и механизам за извлачење језгре, систем за хлађење и одводни систем у складу са његовом функцијом. Калупљени делови.

00002

Односи се на делове који чине шупљину калупа, укључујући: бушење, одмрзавање, језгро, формирање шипке, формирање прстена и уметка.

1. Систем решетка Односи се на пластични пут протока од млазнице машине за убризгавање у шупљину у калупу. Уобичајени систем за изливање састоји се од главног канала, тркача, капије и хладне рупе.

2. Механизам водиља У пластичном калупу углавном се налазе позиционирање, вођење и ношење одређеног бочног притиска како би се осигурало тачно стезање покретних и фиксних калупа. Механизам за стезање је састављен од вођице, водеће чауре, рупе за вођење (директно на шаблону) и позиционирања површине конуса.

3. Уређај за избацивање Главна функција избацивања радног дела из калупа састоји се од избацивача или горње цеви или потисне плоче, плоче за избацивање, плоче за причвршћивање избацивача, шипке за ресетовање и вучне шипке.

4. Механизам за бочно куцање и извлачење језгре Његова функција је одвајање бочног пробијања или вађење бочног језгра, обично укључујући нагнути водећи ступац, савијајући нож, нагнути утор за вођицу, блок клина, нагнути клизни отвор и носач.

5. Систем хлађења хлађењем Његова функција је подешавање температуре процеса плијесни, који се састоји од система хлађења (отвор за воду за хлађење, резервоар за расхладну воду, бакрена цијев) или система гријања.

6. Издувни систем Његова функција је искључење гаса у шупљини, који је углавном састављен од утора за издувне гасове, подударања и зазора.

Par:Добродошли у посету нашем новом салону, нови производи се стално ажурирају Sledeći:Својства и примена меког гуме ТПЕ у калупу за убризгавање