Технологија пластичних калупа и даље је кључна тачка

- Jun 22, 2020-未标题-2


Покретачка снага развоја индустрије је потражња на тржишту.

Тржиште је најпримитивнија и најснажнија покретачка снага за развој индустрије. Тамо где постоји потражња, биће и тржиште.

Тренутно, за фабрику пластичног калупа у нашој земљи, тржиште је и даље снажна покретачка снага за његов развој, а представља домаће и међународно тржиште.

Заостала технологија калупа увелико је ограничила независни развој многих производних индустрија, а неки високо технолошки калупи још увек зависе од увоза. Поред тога, инострана напредна предузећа последњих година посвећују више пажње заштити технологије, што је проузроковало одређене потешкоће за кинеска предузећа која се баве калупом да уведу технологију.

Подразумева се да развој тренутне фабрике пластичних калупа Кине ГГ углавном подлеже следећим факторима:

Прво, употреба сировина.

У поређењу са страном фабриком пластичног калупа, у Кини је и даље много недостатака.

Друго, уназад технологија израде.

Развој индустрије пластичних калупа у Кини увелико је ометен и назадна технологија производње постала је уско грло развоја индустрије пластичних калупа.

Треће, кинеска индустрија пластичних калупа није довољна подршка систему је развој још једне велике препреке.

Четврто, генерално, ниво управљања фабрикама пластичних калупа у Кини генерално је низак, у основи нема доброг стандарда, многи или менаџмент радионица, многа предузећа управљају самим шефом.

Такав начин управљања у великој мјери ограничава даљи развој предузећа из пластичне калупе у Кини.

Кина је иницијално успоставила комплетан индустријски систем, а нормалан рад овог огромног индустријског система не може без подршке индустрије пластичних калупа.

Извештава се да је до сада наша земља још увек у фабрици пластичних калупа која има седамдесет процената предузећа у приватним предузећима, а сада, наша држава покушава да постигне циљеве развоја прерадје пластичних калупа и извоза електране, како би се добила добра Утицај на тржиште пластичних калупа за бризгање и проширење потенцијала потрошње, са једне стране, потребна је снажна техничка подршка, а такође су потребне и напредне смернице за водећу улогу великих предузећа.

Са тржиштем ће кинеску индустрију пластичних калупа донијети бољи развој.


Par:ne Sledeći:Пластичне леће у пластичним калупима