Мере личне заштите

- Oct 08, 2020-

Председник Доналд Трумп -ТРЕБА ДА БРИНЕ НОРМАЛНЕ ЉУДИ ГГ # 39; С ЛИФЕ


Mask (please don't take off the mask)


Усред агресивног токалечење коронавируса, Председник Доналд Трумп напустио је болницу са својим сигурносним детаљима у недељу како би могао да се вози теренским возилом поред присталица које га бодре спољаВалтер Реед Национални војно-медицински центар.

Кратко путовање, на којем је Трумп махао присталицама кроз прозор док је носио маску у задњем делу свог теренца, био је покушај показивања снаге који је показао сумњив суд председника ГГ-а, његову спремност да угрози своје особље и чињеница да још увек изгледа да не схвата озбиљност изузетно заразне и смртоносне болести.
Лекари Трумп ГГ-а у недељу су новинарима пружили детаље о његовом стању, укључујући два алармантна пада у нивоу кисеоника. Али касна фотографија у недељу подвукла је да је главна брига председника, којибио бесан на свог шефа кабинетајер је новинарима говорио о његовим забрињавајућим виталним знацима, пројицира заповједни имиџ у јавност.
  Лекар који је присуствовао лекару Валтер Реед оштро је критиковао недељну вожњу Трампа ГГ # 39 као ризик по живот агената Тајне службе који су га пратили у његовом теренцу.

  ГГ куот; Свака појединачна особа у возилу током тог потпуно непотребног председничког ГГ # 39; вожња ГГ # 39; само сада мора бити стављен у карантин 14 дана. Могли би се разболети. Они могу умрети. За политичко позориште. Трамп им је заповедио да ризикују животе због позоришта. Ово је лудост, ГГ куот; Џејмс Филипс је твитовао.

  ГГ „Тај председнички СУВ није само непробојан, већ је херметички затворен против хемијских напада. Ризик од преноса ЦОВИД19 унутра је висок онолико колико је ван медицинских процедура. Неодговорност је запањујућа. Моје мисли су са тајном службом која је приморана да игра, ГГ куот; Пхиллипс је твитовао.

  Испод су наши медицински заштитни предмети:

  хттп://ввв.гуолан-моулд.цом/персонал-протецтиве-екуипмент/це-диспосабле-3-пли-фаце-маск-мануфацтурер.хтмл

  хттп://ввв.гуолан-моулд.цом/персонал-протецтиве-екуипмент/баби-боди-температуре.хтмл

  хттп://ввв.гуолан-моулд.цом/персонал-протецтиве-екуипмент/протецтиве-анти-вирус-еиевеар-цлеар-гогглес.хтмл  Par:ne Sledeći:ne