Нова канцеларија у нашој фабрици

- Jun 16, 2020-

Током тренутне епидемије коронавируса, како бисмо проширили своје пословање, обновили смо нове канцеларије, сале за састанке и пример салона.


微信图片_20200616112810


Садржај духа предузећа је следећи: чврсто тражење циљева, снажан осећај за групу, исправан принцип такмичења, јасна друштвена одговорност и поуздане вредности и методологија, итд.

Посебна конотација предузетничког духа одређује његове карактеристике индивидуалности и заједништва.

Појединачне карактеристике духа предузећа односе се на то да свако предузеће има свој јединствени предузетнички дух. Због разлика у филозофији предузећа, вредностима, кодексима понашања и етиком, дух предузећа мора имати своје карактеристике.

Заједничка карактеристика предузетничког духа односи се на предузетнички дух ГГ # 39; велика генерализација веровања и тежње за све запослене у предузећу, а истовремено то заједничко веровање и тежња чине укоријењеним у срцима сваког запосленог , стварајући тако заједничке мисли и понашања.

Личност и заједничке карактеристике су најважније карактеристике духа предузећа и полазиште разумевања духа предузећа.

Формирање духа предузећа ограничено је посебним пословним садржајем и начином пословања различитих предузећа, што је основа формирања индивидуалних и заједничких карактеристика духа предузећа.

Различити садржаји и начини рада предузећа формирају различите концепте конкуренције, квалитета и рада, који ограничавају формирање духа предузећа.

Стога дух предузећа одражава посебну суштину јединственог управљања предузећима, а управо је одраз ове посебне суштине која може формирати дух предузећа у сваком предузећу.

Дух предузећа потиче из праксе производње и управљања предузећем.

Развојем овакве праксе, предузећа постепено усавршавају филозофске мисли класичног значаја за вођење рада предузећа и постају водећа свест коју предузимају предузетници и јачају одлучивањем, организацијом и спровођењем.

Предузетнички дух углавном одражава каријеру предузетника ГГ # 39, главни правац напада и основну идеолошку идеологију мобилизације ентузијазма запослених.

Предузетник је често у различитим облицима у процесу организације предузећа да би добио снажну примену у свим смерима.

Стога дух предузећа често постаје духовна снага за регулисање функције система.

Да бисмо изградили добар корпоративни имиџ, најважније лежи у неговању корпоративног духа.

Дух предузећа је духовни стуб предузећа и душа предузећа.

Предузетни дух са сасвим индивидуалним карактером, формира кондензацију свих запослених, то је константан и трајан извор енергије који обликује добар имиџ предузећа.

Најпозитивнији значај гајења и преношења предузетничког духа јесте то што га разликују, јединствен и препознат од свих.Par:ne Sledeći:Добродошли у посету нашем новом салону, нови производи се стално ажурирају