Успешан развој зависи од темељног разумевања за ваш производ. Узимајући Смарт приступ развоју прототипа производа, комплети екрана могу тестирати и валидирати, смањити ризик у каснијом раду.

Успешан развој зависи од темељног разумевања за ваш производ. Узимајући Смарт приступ развоју прототипа производа, комплети екрана могу тестирати и валидирати, смањити ризик у каснијом раду.

Имамо сопствени професионални одсек за истраживање и развој, 15 инжењера са богатим искуством за стандардну калупу ДЕМ / ХАСЦО. Прилагођено високо прецизно пластично убризгавање / обликовање / дизајнирање алата и произвођач, велика производња пластичних делова / компонената / прибора у Гуолан фабрици ..

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu


Фабрика Гуолан налази се у Схенхзен Цхина, професионални произвођач ињектирајућег калупа и произвођач пластичних делова који су убризгани. Имамо 10 година искуства у дизајну, алатирању и производњи пластичних делова. Наш менаџмент тим доноси огромно искуство из различитих индустрија.

Дизајнирамо калуп / плесни, градимо алате, производимо пластичне делове, изводимо различите секундарне операције као што су складиштење и одржавање калупа за калупе које градимо.

Пружамо одличне услуге за клијенте, укључујући одличну логистичку подршку за све наше купце. Трудимо се да извор наших материјала и продамо наше производе у Шензену као поносне присталице Гуангдонг производног савеза. Наша жеља је да Гуолан произведе ваше производе или компоненте са глобално конкурентним трошковима и временом вођења.


Главна услуга и бизнис

1, ПЛАСТИЧНА ИЊЕЦТИОН МОЛД / МОУЛДИНГ / ТООЛИНГ

Гуолан посједује високо прецизне ЦНЦ и машине за испитивање укључујући машине за глодање, машине за брушење, машине за линеарно резање, ЕДМ и ЦММ итд. Искусни тим користи професионални софтвер за дизајнирање и анализу као ЦАД, ЦАЕ, ЦАМ итд. И проводи строг систем управљања подацима / . Једноставна услуга интегрисаног дизајна плоча и производње пластичних ињекција, Гуолан увек посвећује снабдевање разумном ценом, високим квалитетом, кратким временом испоруке, пажљивом услугом.

2, ПЛАСТИЧНИ ИЊЕКЦИЈСКИ ЗИДНИ ДИЈЕЛОВИ / ПРИБОР

Гуолан је специјализован за производњу квалитетних и израђених производа за бризгање пластике / делова, у радионици и производима широко се примењују 10 линија за ињекцију у електроници, паметној кући, телекомуникацијама, аутоиндустријским и медицинским уређајима итд.

3, КАБЛОВИ

Кабл је још један стуб бизнис компаније Гуолан, у радионици постоје специјализоване линије за монтажу


Процедура калупа

Ињецтион прогрессес.јпг

Par:Пластика Моулдинг Молдинг Пластика са Приборима Sledeći:Партс Ситес Велепродајни произвођачи

Istraga