Комплет и прибор прибора за пластичне калупе

Комплет и прибор прибора за пластичне калупе

Прилагођена прецизна пластика за ињектирање калупа / калупа / алата дизајнирање и производња .. Масивна производња пластичних делова за ињектирање / додатака / компоненти у Гуолан фацтрои .. Опремљен је високом прецизношћу ЦНЦ машинама укључујући глодалице, бушилице, ЕДМ, испитне инструменте ..

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Комплет и прибор прибора за пластичне калупе


Гуолан је професионални произвођач уговора за пластичне калупе за бризгање пластике. Специјализује се за све врсте прилагођених калупа за убризгавање, прилагођених делова за бризгање, укључујући алуминијумске калупе, калупе за производњу челика итд. Могућности се крећу од прототипа до дугих производних процеса. Инжењерске и дизајнерске услуге укључују развој производа, дизајн и изградњу алата, производну анализу, пројектовање, инжењеринг, пројектовање и изградњу инжењеринга, развој производа и селекцију материјала.

Опремљен најновијим издањима софтверског софтвера СолидВоркс / УГ / Пор-Е и софтвером за програмирање Мастерцам машина, уз најновију ЦНЦ машинску обраду и ЕДМ технологију. Коначни резултат је брза и тачна конструкција алата за бризгање пластике ПЛАСТИЦ који ће производити конзистентно прихватљиве делове, без обзира колико технички захтијева дизајн.


Апликације

Кућни апарат ТВ, Клима уредјај, Перилица рубља, Микровална пећница, Усисивач за прашину,
Апарат за кафу, Сушило за косу итд.
Телекомуникације Телефон, факс, штампач, Смарт Мобиле, бежични рутер, интерфон итд.
Медицинска опрема Дијагноза, медицинска колица, монитор крвног притиска, апнеа итд.
Аутомотиве Прибор бицикла, точкова, мотора, аутомобила итд.
Играчке и електроника

Тои аутомобил, модел аутомобила, хеликоптери играчака, модел чамаца, модел авиона итд.

Дигитални фотоапарат, сигурносна камера, блуетоох звучник, додатна опрема за паметне телефоне итд.

пластиц молд супплиес2.јпг

пластиц молд супплиес3.јпг

пластиц молд супплиес4.јпг

Вести: Састав калупа


Калуп за убризгавање померањем половине и фиксне половине састоји се од два дела, динамички покретни шаблон инсталиран на машини за бризгање, фиксиран на фиксирану шаблону инсталирану на машини за бризгање. У моменту убризгавања калупа и облика затварања калупа и шупљине, калуп за кретање и фиксно одвајање ради уклањања пластичних производа. Да би се смањио радни опсег дизајна и производње плесни, углавном стандардна база калупа за ињекције.

пластиц молдинг гун5.јпг


Par:Партс Ситес Велепродајни произвођачи Sledeći:Произвођачи пластичних маса-Полирање продаје велетрговина онлине

Istraga