Произвођачи пластичних маса-Полирање продаје велетрговина онлине

Произвођачи пластичних маса-Полирање продаје велетрговина онлине

Сада вам доносимо пластичне предмете / додатке за електронику или друге .. Добродошли у прилагођавању прецизних и конкурентних цена пластичних производа у расутом стању из наше фабрике, а такође се нуди и прилагођена услуга бризгања.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Пластиц ињецтион молд произвођача-део полирање велетрговина продаје онлине


Гуолан , ИСО систем регистрован је по мери произвођача пластичних калупа за убризгавање и других ињектирајућих и прецизно обликованих пластичних производа. Потпуна услуга из дизајна плоча и изградња пластичних делова за производњу на монтажу и сл., Професионални ЦАД / ЦАМ / Солид Воркс / Про-Е софтвер и дизајнери, дизајнирање близу / чврстих толеранција, дуги и кратки радови, мали и велики пластични дијелови за бризгање. Хоризонталне и вертикалне пресе за убацивање у облику калупа, преко калупа, двослојне калупе итд.

Доступан са силом за притискање од 40 до 1.200 тона ..


Опис производа


Име Пластично убризгавање
Боја Бела, црна или по захтеву купца
Материјал

АБС, ПЦ, ПП, ПС, ПОМ, ПММА, ПЕ, АС, ППСН,

ПБТ, ПА66, ПЦ / АБС.етц

Моулд основни материјал

ЛКМ, ФУТАБА, ХАСЦО итд. Или по захтеву купца

Процес

Штампање, дубинско стискање, савијање, пробијање, навођење,

заваривање, навођење, закивање

Површинска обрада Прашкасти слој, полирање, хромирање
Контрола квалитета Спроведено од стране ИСО9001
Опрема

НЦ, ЕДМ, Аргие Цхармиллес, глодалице, 3Д ЦММ,

Пројектор, ХГ, Машина за убризгавање

Формат датотеке Солидворкс, Про / Енгинеер, Ауто ЦАД, ПДФ, ЈПГ
Инспекција ИКЦ, ИПКЦ, ФКЦ, КА
Апликација

Све врсте аутомобила, машина, кућних апарата, електронских производа, медицинских уређаја, канцеларијског материјала, рачунара, прекидача снаге, минијатурних прекидача, архитектуре, робе и А / В опреме, хардвера и пластичних калупа, спортске опреме и поклона итд.Процес пројекта


ињецтион пројецт .јпг

пластиц молдинг гун3.јпг

пластиц молдинг гун4.јпг

пластиц ундербоди тоол бок4.јпг

Вести: Састав калупа

Структура калупа због варијетета и својстава пластике, пластичних производа и структуре и врсте машине за убризгавање, што може варирати, али основна структура је иста. Калуп је углавном састављен од система гатеса, система регулације температуре, обликованих делова и конструкционих делова. Изливање и чинећи дио система чији је директни контакт са пластичним деловима и промјена са пластиком и производима, најсложенији су у калупу, највеће измене и обрада обраде обраде и делови највише прецизности.


Par:Комплет и прибор прибора за пластичне калупе Sledeći:Пластични ињекционари за калупе - унутрашњи део између коморе и извртања за купце

Istraga