Пластични калупи-делови за обраду делова

Пластични калупи-делови за обраду делова

Гуолан има дугу историју израде алата и бризгања пластике. Нудимо добру вриједност у малој и средњој количини шарже или узорковања, намјештања и функционисања, производних пробних радова, клиничких испитивања и развоја брзог дјеловања, гдје су таква испитивања и модификације алата потребни за кратко вријеме. Такође смо у могућности да обезбедимо произведену серијску производњу где клијенти захтевају висококвалитетно убризгавање са склопом преса или мањим ручним функцијама као део уговора.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Пластични калупи-делови за обраду делова

injection molding design and make.jpg


Све лајсне се производе бризгањем. Производимо делове са металним уметцима, ако је потребно, производ се може обрадити стругањем. У могућности смо да постигнемо максималну тежину калупа до 830 г. Већина производње су сарадња у аутомобилској индустрији. Остали сектори наше производње су потрошачка индустрија, оглашавање, ваздухопловство, инжењеринг, здравље и друго.


Процес пројекта
ињецтион пројецт .јпг

Вести: Области примене калупа за убризгавање

  Ињекциони калуп за прераду у различитим НЦ процесима је користан, примена НЦ фрезања и центра за обраду, обрада НЦ резова и НЦ ЕДМ обрада у НЦ калупу у апликацији такође врло опћенито, главно сечење главне апликације у различити равни зид зидова обраде, као што је обрада штампе у облику грмља, убризгавање у постављеном блоку и клизна блока, ЕДМ обрада са електродом. За високу тврдоћу дијелова калупа, метода обраде се не може обрадити, већина ЕДМ-а, кутни угао, дијелови дубоких, уских жлебова, такође користећи ЕДМ. ЦНЦ стругови углавном се користе за обраду металне траке у стандардним деловима, калупу или језгру осовинско-матричног тијела, као што су бочице, лонци, калуп за убризгавање, ковање кормила за вратило, компоненте типа диска. Машинска обрада, ЦНЦ бушилица такође може побољшати примену тачности обраде и скратити циклусе обраде.

пластиц молд макерс5.јпг

Par:Пластични ињекционари за калупе - унутрашњи део између коморе и извртања за купце Sledeći:Пластични калуп за бризгање пластике са топлотним оружјем

Istraga