Пластични ињекционари за калупе - унутрашњи део између коморе и извртања за купце

Пластични ињекционари за калупе - унутрашњи део између коморе и извртања за купце

Пластично убризгавање / пресвлачење, прецизна димензија, фини завршетак .. Пластични бризгани делови, пластичне оплатке, пластичне поклопци, пластична кућишта, пластичне ручице итд. Примјењује се на електронику, паметну кућу, кућни апарат, медицински уређај, ауто итд. .. Нудимо специјалну површинску завршну обраду укључујући електро (хром) обраду, вакуумско металлизирање, графичке површине, тампонско штампање, вруће фолије, ултразвучно заваривање, РФИ заштита и читав спектар објеката за завршну обраду мокрих боја. Прототипи и производни делови могу се издати с пуним димензионалним извештајима и сертификатима о усаглашености.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Пластични ињекционари за калупе - унутрашњи део између коморе и извртања за купце


Гуолан је професионални произвођач уговора за пластичне калупе за бризгање пластике. Специјализује се за све врсте прилагођених калупа за убризгавање, прилагођених делова за бризгање, укључујући алуминијумске калупе, калупе за производњу челика итд. Могућности се крећу од прототипа до дугих производних процеса. Инжењерске и дизајнерске услуге укључују развој производа, дизајн и изградњу алата, производну анализу, пројектовање, инжењеринг, пројектовање и изградњу инжењеринга, развој производа и селекцију материјала.

Имате идеју, Гуолан га претвара у производе!


Процес производње

Процес убризгавања започиње храњењем грануларне пластике из бунара у загрејану бачву.

Ове грануле лагано померају напред клипом за вијке док се пластика не примени у загрејану комору тамо где се затим растопи.

Стаклени пластични материјал се потом пропушта кроз млазницу за убризгавање у шупљину калупа / с.

У зависности од фактора као што су величина производа, сложеност дизајна и материјал, постоје многи аспекти које треба размотрити као што је скупљање када се производ хлади и учвршћује.

Да би се избјегло такво смањивање, инжењери ће израдити вријеме циклуса или ће временски притисак бити одржаван у калупу за компензацију овог снижења.

Време циклуса је време од које се стаклена пластика убризгава у шупљину калупа до тренутка када се производ учвршћује у облику који је у складу са контуро калупа и избачен из калупа као јединица.
Процес пројекта

Ињецтион прогрессес.јпг


пластични производи за ињектирање пластике3.јпг

пластични калуп за убризгавање машина4.јпг

Вести: Области примене калупа за убризгавање

Моулд је важна технолошка опрема за производњу различитих индустријских производа, са развојем индустрије пластике, као и пластичних производа у ваздухопловству, ваздухопловству, електроници, машинама, бродовима и аутомобилима који се користе у индустријском сектору, производи према захтевима постали су више софистициране, традиционалне методе дизајна нису биле у стању да задовоље захтеве данашњице. У поређењу са традиционалним дизајном, технологијом рачунарског инжењеринга (ЦАЕ), како у смислу повећане продуктивности, осигуравање квалитета производа, такође у смислу смањења трошкова, смањења интензитета рада, има велике предности


Par:Произвођачи пластичних маса-Полирање продаје велетрговина онлине Sledeći:Пластични калупи-делови за обраду делова

Istraga