Машина за убризгавање пластичних плоча - задњи / део / део тела

Машина за убризгавање пластичних плоча - задњи / део / део тела

Обезбедите професионални дизајн и производњу пластичних калупа. Обезбедите пластичне делове за обликовање / штампање / сликање. Обезбедите монтажу пластичних делова

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Машина за убризгавање пластичних плоча - задњи / део / део тела


Имате идеју, Гуолан га претвара у производе!Гуолан је ИСО систем сертификован произвођач пластичних убризганих дијелова и произвођача прилагођених калупа за убризгавање. Услуге обухватају прецизно пластичко бризгање, дизајн делова и производњу, дизајн и конструкцију плоча, инжењеринг, израду уговора, аутоматизовано и ручно склапање, брзо прототипирање, истраживање и развој, обнављање и одржавање плоча, спајање, декорисање, паковање и хемијско везивање. Материјали обухватају тешке инжењерске смоле, замјену гуме и пластику за замјену метала, АБС, акрил, ТПЕ, ТПУ, ПЦ, ПЕ, ПП, најлон (ПА) итд.


Процес алата                                  

Процес убризгавања почиње са пројектовањем и производњом алата у облику калупа. Када је дизајниран инструмент, фактори као што су чврстоћа челика и број кавитета су веома важни и треба их узети у обзир због трошкова у стварању висококвалитетног прецизног алата.


Ињецтион молдинг процесс.јпг


Животна гаранција за живот                          

Гарантујемо вашу калупу за живот, то значи да нема ограничења количине за живот вашег пројекта.

Гарантујемо да ћемо обезбедити неограничене количине дела за живот вашег пројекта. То је једноставно. Ми га градимо, водимо је и снабдевамо делове.

Наши калупи за ињектирање су израђени са екстремно високим толеранцијама металне услове алата. Ово елиминише метал на метални шок током процеса калупа који смањује животни вијек плода и обично резултира поправком плесни.

1, Користимо само квалитетне компоненте калупа.

2, Наша компанија за обликовање има своју собу за алат где се сваки калуп одржава сваки пут када се ради.

оружје за продају1.јпг

оружје за продају2.јпг

оружје за продају3.јпг

Новости: Карактеристике бризгаљке

Друго је директна контрола температуре калупа. Овај метод је унутрашњи температурни сензор у калупу, који у случају захтјева за прецизност регулације температуре калупа релативно високи. Контрола температуре калупа главне карактеристике укључују: ефекат линије регулатора температуре и калупа на термички фактор се може директно измерити и надокнадити. Генерално, стабилност температуре је боља него контролисање температуре флуида. Осим тога, контрола температуре калупа у контроли поновљивости производног процеса. Треће, заједничка контрола. Заједничка контрола је свеобухватна метода, она може контролисати температуру течности и плесни. У заједничкој контроли, локација сензора температуре је изузетно важна у калупу, поставити сензор температуре, мора се узети у обзир локација прозора, структуре и расхладних пролаза. Поред тога, сензор температуре треба поставити на место где је квалитет играо одлучујућу улогу. Повезује се на један или више регулатора температуре калупа на контролер машине за бризгање влаге на више начина. Из операције, поузданост и анти-интерференције сматрају се најбоље користити дигитални интерфејс.

Par:Аутомотиве Пластиц Ињецтион Молд Sledeći:Пластика Моулдинг Молдинг Пластика са Приборима

Istraga