Пластични калуп за бризгање пластике са топлотним оружјем

Пластични калуп за бризгање пластике са топлотним оружјем

Овде можете прилагодити високе прецизне и високо квалитетне калупе и пластичне дијелове / пластичне шкољке / пластичне поклопце / пластичне ручке итд. Гуолан специјализује у дизајнирању и производњи пластичних маса за бризгање / превлачење према захтевима ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Пластични дијелови за убризгавање топлотних оружја


дизајн бризгања и маке.јпг

Имате идеју, Гуолан га претвара у производе!

Гуолан може учинити ваш сан стварност. Са вашег прототипа или цртежа можемо да израдимо свој пластични калуп за пројектовање, каљење, испоруку специјалних калупа, па чак и монтажу ако је потребно. Гуолан ради са различитим индустријама укључујући робе широке потрошње, електронске робе, ручног алата и хардвера, ауто делова и израде пластичних делова за комуникацију, телекомуникацију и електронику. . . међу многим другим.


Процес пројектаињецтион пројецт .јпгВести: Гатинг систем


Гатинг систем се односи на пластичну тркачку делицу млазнице у шупљину раније, укључујући, хладну пећину, главну цесту и капију.

Гатинг систем познат и као тркачки систем, ињектира пластичну топлину из млазнице у шупљину помоћу сета канала за храну, обично од стране спруге, тркача, спруге и хладне пећине. Непосредно се односи на обликовање квалитета и ефикасности производње пластике.

Спруе

Повезан је са млазницом машине за убризгавање калупа у тркачку или шупљину канала. Спруга је конкавна да би се спојила са млазницом на врху. Промјер увозне смоле требало би да буде мало већи од пречника млазнице (0,8 мм) како би се избјегло пролијевање и спречавање пресретања кохезијом допуштена су два. Пречник довода према производима у зависности од величине, обично 4-8мм. Промјер жљебова треба проширити на 3 ° до 5 ° угла како би се оптеретио отпуштање течности.

Хладна пећина

Налази се у рупи на крају главне стазе протока, како би се заменио између два конуса млазнице за ињектирање генерисана хладним материјалом, чиме се спречава загушивање тркача или тркача. Ако је хладни материјал једном помешан са шупљином, онда би производ био склон напрезању. Хладна пећина 8-10ММ у пречнику, дубина 6мм. Да би се олакшало демоулдинг, дно често носи ручица за ослобађање. Ручица за ослобађање дизајнирана је окретањем на врху удубљења или угаоних жлебова како би ослободила оптерећење из главне струје приликом вожње.


Више производа за ињекције

пластиц молдинг гун5.јпг

Par:Пластични калупи-делови за обраду делова Sledeći:Опрема за снимање пиштоља - нова машина за бризгање пластике

Istraga