Опрема за снимање пиштоља - нова машина за бризгање пластике

Опрема за снимање пиштоља - нова машина за бризгање пластике

Пластични прибор за гашење пиштоља може се прилагодити овде ... Високо прецизно дизајнирање и дизајнирање плитког ињекцијског лима / масе ... Масивно продирање пластичних делова / граната / додатака / поклопаца у фабрици Гуолан ..

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Пиштољ опрема за снимања пиштоља

injection molding design and make.jpg

Пројектна помоћ за ефикасност производње. Помажемо дизајнерима и проналазачима у дизајну производа, непотребним трошковима насталим у калупима и ливеним деловима су оно што наши инжењери не могу да поднесу, ни додатни трошкови на сваком пројектовању нису наш циљ.


Формати датотека са којима можемо радити:

АутоЦАД

СолидВоркс

Про / ЕНГИНЕЕР

УниГрапхицс

Молдфлов


Производно ефикасан дизајн је извор првих предности: нижи трошкови производа, побољшана поузданост производа и краћи временски оквир на тржишту.

На почетку новог калупа, наши инжењери израђују анализу ефикасности производње, фокусирају се на проналажење начина коришћења најмањих количина материјала и најкраћег могућег циклуса.


Моулд Тоолинг

Алатовање је често највећи путни блок за иновативну компанију у профитабилности, то је наша основна компетенција, која ће генерирати профит од дизајна структуре и оптимизације података.


Наши стручњаци за алат и лајсне раде са нашим клијентима који пружају инжењерску подршку како би оптимизирали дизајн производа за најбољу производњу уз најнижу могућу цену.


Процес пројекта

Ињецтион прогрессес.јпг


Par:Пластични калуп за бризгање пластике са топлотним оружјем Sledeći:Дизајн алата за дизање лака - тврди оружје случајева безбедних додатака

Istraga