Резање жице за пластичне масе за убризгавање

Резање жице за пластичне масе за убризгавање

Машина за пражњење жице је за обраду свих врста калупа и за сечење метала.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Резање жице за пластичне масе за убризгавање

Од 2007, Схензхен Гуолан Метал & Пластиц Продуцтс Цо, Лтд. је кинеска фабрика за бризгање пластике у иностранству, која се бави пружањем оутсоурце услуга дизајна, специјализована за бризгање пластике, дизајн калупа за ињекције, потпуну обраду плоча и развој производа. Поред тога, Гуолан такође врши инжењерске промене и накнадне модификације постојећим дизајном.
Било да се ради о прототипу или производњи, алатници, малим или великим, једноставним или сложеним, наша више од 10 година искуства нам је пружила стручност да посао завршимо исправно и на време.
Типови убризгавања: два калупа за калупе, моулдинг, шатл и ротациони калупи, уметање калупа, калуп за пламен, калупи за плочу 2 и 3, калуповање, прототип, масовна производња, промене производа. Пластично убризгавање је производни процес за производњу делова од термопластичних и термосетирајућих пластичних материјала.

Гуолан је опремљен свим врстама машинске опреме за обраду плоча у радионици: машине за сечење жице, ЕДМ, машине за бушење, глодалице итд.

Машина за пражњење електричног пражњења може се поделити на:

Убрзање типа Прекидач са жицом за велике брзине Електрично пражњење,

Једнострана шетња у ниским брзинама Прекидање жице Електрична обрада,

Алат за машинску алатну машину за вертикалну жицу. Са ротационим жицом


Принцип рада :

Користећи непрекидно покретну фину жицу (познату као жица електроде) као електрода, радни предмет се користи за пулсирање искре изливања како би се уклонио метал и пресекао у облику. Углавном се користи за различите комплексне облике и мале прецизне предмете, као што су пунцх дие, дие, интензивна, фиксна плоча, стезна плоча, као што је алат за формирање, шаблон, употреба електричних електрода за обликовање електричних варничких машина, све врсте корита микро рупе, уски јаз, кривина и тако даље, са малим додацима за машинску обраду , високу прецизност обраде, кратки производни циклус, ниске производне трошкове, добила широку примену у производњи, машина за резање жице у земљи и иностранству има више од 60% укупног броја електричних машина.


Процес резања жице


Par:ne Sledeći:Прецизни дијелови машина за лијевање од пластике

Istraga