Брушење за алат за убризгавање пластике

Брушење за алат за убризгавање пластике

Машина за брушење или брушење се користи за брушење површине калупа / метала / калупа

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Брушење за алат за убризгавање пластике

Гуолан посједује високо прецизне ЦНЦ машине за тестирање, укључујући машине за глодање, машине за брушење, машине за линеарно резање, ЕДМ и ЦММ итд. Искусни тим користи софтвер за професионални дизајн и анализу као ЦАД, Про-Е, Солидворкс итд. И извршава стриктне податке систем управљања. Једноставно професионално сервисирање за интегрисани дизајн плоча и производњу пластичних ињекција, Гуолан увек посвећује снабдевање разумном ценом, високим квалитетом, кратким роком испоруке, пажљивим сервисом.

Машина за брушење је машина која брушује површину обрађеног предмета / плесни помоћу алата за брусење. Већина брусилице користи брзо ротирање брусног точка за брушење, мањина користи абразивно, абразивни појас и други абразивни алат и слободну абразивну машинску обраду, као што је као машина за гњечење, машине за суперфинирање, брусилице за брусне траке, брусилице, машине за полирање итд.

ТООЛИНГ

Можемо да набавимо комплетна алатна решења. Све од једне шупљине до високих шупљина. Од предпродукције до пуне производње, калупа за вруће ракете ... и све између.

Квалитетни делови почињу квалитетним алатом. Зато сви дизајнирани делови добијају почетни дизајн и инжењерски преглед. Дизајн и инжењеринг помоћи се нуди на дизајном делова како би се постигло дугорочно побољшање ефикасности процеса и ефективност трошкова за ваш пројекат.Обрада калупа:

мацхининг.јпг

Инжењеринг и обрада.јпг


Производња пластичних маса за ињекције и производња пластичних делова од пластичних маса:

Ињецтион прогрессес.јпг

Par:ne Sledeći:Прецизни дијелови машина за лијевање од пластике

Istraga