Прецизно убризгавање и обрада

Прецизно убризгавање и обрада

Високо прецизно пластично убризгавање / калуповање / алатирање. СВИ типови челичних материјала: С136, 420, НАК80, СК061,718, 2316, П20, 50 # итд. Ињекцијски калупови за све врсте термопластичних материјала: ПП , ПЕ, АБС, ПА, ПВЦ, ПС, ПОМ, ТПЕ итд. ХАСЦО / ДМЕ су прихватљиви ..

Detalji o proizvodu

Прилагођено пластично убризгавање / калуп / алат у фабрици у Кини


дизајн бризгања и маке.јпгГлавна служба

1, ПЛАСТИЧНИ ИЊЕКЦИЈСКИ МОЛДС / МОЛДС / АЛАТИ

Гуолан је произвођач који нуди пластичне калупе за бризгање за различите индустрије. Поседује висококвалитетне ЦНЦ и машине за тестирање, укључујући машине за глодање, машине за брусење, машине за линеарно резање, ЕДМ и ЦММ итд. Искусан тим користи професионални софтвер за дизајн и анализу као ЦАД, ЦАЕ, УГ, ПРОЕ, ЦАМ итд. / систем управљања цртањем. Једноставна услуга интегрисаног дизајна калупа и производње производа од пластичних ињекција. Капацитет бризгања пластичних делова од 48 тона до 1200 тона у капацитету. Материјали који се користе су: АБС, стирол, полиуретан, најлон, ацетал, полипропилен, полиетилен и поликарбонат. Доступан је од кратких до дугих производних програма. У понуди су и услуге постављања. Гуолан увек посвећује снабдевање разумном ценом, високим квалитетом, кратким временом испоруке, пажљивим сервисом.

2, ПРОИЗВОДИ / ДИЈЕЛОВИ / СХЕЛЛС / ЦОВЕРС

Гуолан је специјализован за производњу квалитетних и израђених производа за бризгање пластике / делова, постоји више од 10 производних линија за ињектирање у радионици и производима широко примењивани на електронику, паметну кућу, телекомуникације, аутоиндустријске и медицинске уређаје итд.

3, КАБЛОВИ

Кабл је још један стуб пословања Гуолан, у радионици постоје специјализоване линије за монтажу.

Апликације: Електроника, паметни дом, кућни апарат, медицински уређај, аутомобил и сл.


Производна линија производа

process.jpg


Поступак моулдинг:

Injection molding process.jpg

 

Животна гаранција за живот

Гарантујемо вашу калупу за живот, то значи да нема ограничења количине за живот вашег пројекта.

Гарантујемо да ћемо обезбедити неограничене количине дела за живот вашег пројекта. То је једноставно. Ми га градимо, водимо је и снабдевамо делове.

Наши калупи за ињектирање су израђени од екстремно високих толеранција метала услова алата. Ово елиминише метал на метални шок током процеса калупа који смањује животни вијек плода и обично резултира поправком плесни.

1, Користимо само квалитетне компоненте калупа.

2, Наша компанија за обликовање има своју собу за алат где се сваки калуп одржава сваки пут када се ради.


Ињецтион Моулд Басе

Моулд басе.јпг


Знање о калупу:


Општа производња калупа укључујући дизајн плоча, избор материјала, термичку обраду, машинску обраду, пуштање у рад и инсталацију. Према истраживању: фактори у отказу, коришћени калупи су главни фактори који утичу на животни век материјала и топлотну обраду. Из перспективе тоталног управљања квалитетом не могу умријети фактори утицаја на животни вијек као полинома и мјерити, већ производ многих фактора, тако да је материјал калупа и квалитет третмана топлоте нарочито важан у производњи калупа у цјелини.

Од преваленције анализе неуспеха, пластични калуп у употреби, може носити квар, локалну деформацију и фрактуру. Важан неуспјех облика пластичних плоча може се подијелити на неуспјех и локалну пластичну деформацију и отказ лома.

3, захтеви за извођењем радова са израдом производње пластичних калупа, пластични калупи су неопходни алати у пластичном калупу и процесирању, у калупу укупног приноса као проценат повећања из године у годину, уз производњу и развој пластичних плоча високих перформанси , повећава се врста пластичних производа, употреба наставља да проширује производе прецизним, постаје велики и сложен развој. Производња до великих брзина, услови рада калупа су сложенији.


Hot Tags: Прецизно убризгавање и обрада произведе Кину, добављаче, фабрику, прилагођену, цену, расуту
Par:ЦНЦ обрада за алат за убризгавање пластике Sledeći:Прилагођена калупа за бризгање и обраду

Istraga

You Might Also Like