Ињекционо обликована мембрана - опрема за камере

Ињекционо обликована мембрана - опрема за камере

Опрема за фотоапарате / фотографска опрема .. Ињекционо обликовно подножје-опрема за камере Добављачи-прилагођени пластични калупи или дијелови за убризгавање пластике. Примјењује се на електронске производе, паметне куће, кућни апарат, аутомоби, медицински уређај, кућни програм и сл.

Detalji o proizvodu

Дии Пластиц Ињецтион Молдинг Опрема за фабричке камере

switch panel.jpg

Имате идеју, Гуолан га претвара у производе!

Индустрија електронике и телекомуникација карактерише брзи развојни циклус производа. Гуолан одговара темпу ових индустрија; стално се развија и побољшава како би наши купци били у стању да буду конкурентни на данашњем глобалном тржишту.

Наше прецизне ЦНЦ машине, машине за бризгање пластике, хладно-вреловодни и системи за контролу процеса обезбеђују ефикасност производње потребне за широк спектар производа. Пружамо способност за вишеструке калупе и истовремени рад, смањење трошкова за монтажу и пост-каљење, мултимедијални дизајн и још много тога. Наше технологије помажу у смањењу трошкова енергије, обезбеђују бољу прецизност, бржа времена циклуса и врхунску поновљивост.


Наша услуга :

1. Обезбедите ОЕМ / ОДМ услугу

2. Обезбедите прецизне дизајн и производну услугу за калупе за ињектирање пластике

3. Обезбедите услуге бризгања пластике / бризгања пластике / штампање / сликање

4. Обезбедите пластичне делове и сервис каблова

5. Обезбедите услуге паковања пластичних делова

6. Обезбедите услуге након продаје

7. Испоручити прототипе

8. Прилагођавали различите нестандардне пластичне делове по 2Д / 3Д цртеже или дати узорке.

9. Професионално у свим врстама пластичних убризгавања које се користе у различитим апликацијама укључујући кућну употребу, индустријску употребу, аутомобилску употребу, електронску употребу и тако даље

10. Направите производе по вашем цртежу, узорак и ми смо вољни да вам служимо делове са конкурентним цијенама, добрим квалитетом, благовременом испоруком и професионалним сервисом.


Ињецтион Молдинг Овермолдинг.јпг

Молдинг Пројецт.јпг

ињецтион молдинг фацтори2.јпг

ињекционо моулдинг овермолдинг2.јпг

ињецтион молд макинг процесс2.јпг


Par:Дијелови за радне камере за дизајнирање алата за прилагођене ињекције Sledeći:Дии Пластиц Ињецтион Молдинг Опрема за фабричке камере

Istraga

You Might Also Like