Strukturna analiza klizača kalupa (položaj reda)

- Jul 25, 2019-

U plastičnom kalupu djeluje oblikovanje kalupa da bi se kosi potporni vrh i klizač imao relativnu tendenciju pokreta tako da se klizač kreće u dva smjera duž smjera otvaranja kalupa i vodoravnog smjera kako bi se iz njega izvukao ječam.

微信图片_20190725115318

Klizač bi se trebao kretati na određenoj udaljenosti tijekom postupka otvaranja kalupa, a klizači se mogu sigurno vratiti nakon što se prednji i stražnji kalup potpuno odvoje. Klizač treba zaustaviti u ispravnom položaju. Ako klizač klizne prema naprijed ili natrag, to će dovesti do sudaranja kosih ivica i para rupa! Stoga se uređaj za pozicioniranje mora postaviti na klizač, a uređaj za pozicioniranje mora biti fleksibilan i pouzdan kako bi se osiguralo da se klizač ne pomiče na mjestu.

Klizač je sklop kalupa koji može kliziti u smjeru okomitom na kalup za otvaranje i zatvaranje ili pod kutom prema smjeru otvaranja i zatvaranja tokom operacije otvaranja kalupa. Kad se struktura proizvoda u kalupu obično ne ispušta, mora se koristiti klizač. Sam materijal ima odgovarajuću tvrdoću, otpornost na habanje i dovoljan je da podnese trenje pokreta. Dio šupljine ili jezgra klizača treba imati istu tvrdoću kao i ostatak jezgre šupljine.

Par:Шта је ињекционо обликовање Sledeći:Две главне тачке употребе материјала за калупе