Прецизни калуп за убризгавање

- Apr 17, 2020-


  1. кратак увод

Прецизни калуп за убризгавање односи се на уређај да се смолни материјал убризгава у метални модел да би се добили производи одређеног облика.

У ствари, за контролу температуре калупа постоје отвори за хлађење и грејачи на калупу за пролазак расхладне течности.

Материјал који је постао талина улази у главни канал, пролази кроз канал за преусмеравање, капија пуца у шупљину калупа.

Након фазе хлађења, отворите калуп, уређај за избацивање на машини за обликовање избациће избацивачку траку и избацити производ ван.

Производ који се формира састоји се од главног канала који омогућава да се талина растопи у мах и канала за маневрирање који води смолу талине у шупљину калупа.

Ми обично дизајнирамо да су сантуси једнаке дужине.

Употреба повратних информација у главном каналу и проточном каналу није производ, понекад ће се одбацити или здробити након употребе материјала за обликовање.

То називамо повратном информацијом.

Повратна линија се углавном не користи само као материјал за обликовање, обично се користи после мешања са новим материјалом.

То је зато што ће се након обликовања механичка својства смоле, течност, боја и друге карактеристике променити.

0010010 нбсп; 2. 0010010 нбсп; продужи

Прецизно ињекцијско лијевање односи се на то да вањска прецизност производа за убризгавање треба да задовољи строгу толеранцију димензија, геометријску толеранцију и храпавост површине.

Постоје многи услови за прецизно ињекционо ливење, а четири су основна фактора пластични материјали, калупи за убризгавање, поступак убризгавања и опрема за убризгавање.

При дизајнирању пластичних производа прво треба одабрати инжењерске пластичне материјале, а инжењерска пластика која може извести прецизно убризгавање мора одабрати оне материјале високих механичких својстава, стабилних димензија, добре отпорности на пузање и отпорности на пуцање околине.

Даље, према избору пластичног материјала, прецизности величине готовог производа, тежини комада, захтевима квалитета и предвиђеној структури калупа, да одаберете одговарајућу машину за бризгање

0010010 нбсп; 0010010 нбсп; 3. 0010010 нбсп; апликација

1. Брза израда технологије брзе израде технологија обликовања је кратка, занат је једноставан, лаган за промоцију, трошак је низак, прецизност и радни век могу удовољити захтевима одређене функције, свеобухватна економска корист је добра, брзо је, погодна и практична технологија израде калупа, посебно погодна за развој нових производа, производњу, валидацију процеса и функционалну верификацију и више сорти и малу серијску производњу.

2. Брза технологија производње прецизног калупа за убризгавање.

3. Прецизна технологија убризгавања у калупе.

Кроз разумно одредити величину калупа и толеранцију, спречити производе за бризгање, пластична грешка скупљања узрокована деформацијама, деформација демонтажа, ивица преливања итд., И мере за обезбеђивање прецизности технологије калупа и право на прецизни поступак ињекционог ливења, применљиви инжењерски пластични материјал и прецизна опрема за бризгање за постизање најбољег подударања.

Тренутно се најмање половина високо прецизних калупа за ињектирање који се користе у Кини увози из иностранства.


Par:ne Sledeći:нови дизајн додатка за паметни телефон за убризгавање