Tehnike dizajna kablova za montažu kablova

Tehnike dizajna kablova za montažu kablova

Primjenjuje se na sve vrste elektroničkih proizvoda i drugih područja. Može se prilagoditi zahtjevima ..

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Tehnike dizajna kablova za montažu kablovaShenzhen Guolan je profesionalni kineski proizvođač koji nudi izmišljene električne i elektronske sklopove. Proizvodi uključuju okrugli i trakasti kabel, kabelski snop, panele i sklopove. Obezbeđeni su inženjering i reverzibilni inženjering, dizajn, podrška na licu mesta i usluge kittinga. Služi elektroniku, automobilsku industriju, industrijsku automatizaciju i građevinsku, medicinsku, kućnu i poslovnu opremu i tržišta opreme za testiranje. Ispunjava standarde RoHS itd. I ISO sistema.

Zadovoljava stroge zahtjeve za OEM / ODM za proizvodnju velike količine i kratkotrajne žičane pojaseve, kablove, elektro-mehaničke sklopove i kablove za napajanje.


Othe Service

1, PLASTICNA INJEKCIONA KOLICA

Guolan posjeduje CNC strojeve visoke preciznosti i strojeve za testiranje uključujući i glodalice, brusilice, strojeve za linearno rezanje, EDM i CMM itd. Iskusni tim koristi profesionalni softver za dizajn i analizu kao CAD, UG, PROE, CAE, CAM itd. / sistem za crtanje. One-stop uslugu integriranog dizajna kalupa i brizganje plastike proizvodnje, Guolan uvijek posvećuje opskrbu razumnu cijenu, visoku kvalitetu, kratko vrijeme isporuke, pažljiv servis.

2, PLASTIC INJECTION PROIZVODI / DIJELOVI

Guolan se također specijalizirao za proizvodnju i izradu proizvoda / dijelova za brizganje plastike, postoji više od 10 proizvodnih linija za ubrizgavanje (čak 55 setova strojeva za brizganje plastike) u radionici i proizvodima koji se široko primjenjuju na elektroniku, pametnu kuću, telekomunikacije, auto industrijske Medicinski uređaji itd.


3, Dodatna usluga je sekundarna obrada, uključujući bušenje, bojenje, narezivanje, montažu, pakovanje, ultrazvučno zavarivanje, overmolding, umetanje kalupljenje, 2-shot kalupljenje itd.


Par:Годок НКС кабл за напајање за повезивање ПБ820 / ПБ960 / ПБ820С Фласх напајања и Спеедлите-а Sledeći:Електроника: Е-калуп, висок сјајни Избегавајте фарбање, НЕ ознака заваривања, високотемпературни калуп за једнократну калупу.

Istraga