ФАКОСНОВНЕ ПИТАЊА


1.Зашто изабрати Гуолан?

Гуолан је у производњи пластичних маса и пластичних производа / делова   10 година

Снабдевамо оне-стоп решења, имамо искусног и професионалног тима од Пројектовања, производње и након сервиса.


2.Каквог типа услуге калупа нудите?

Гуолан је специјализован за производњу ПЛАСТИЦ ИЊЕЦТИОН МОЛД и ПЛАСТИЦ ПРОДУЦТС


3. Да ли је све обављено у вашем објекту?

Гуолан има могућност дизајнирања и изградње скоро сваког дела за убризгавање који је потребан за пластичну калупу.

4. Цан Гуолан покреће постојећи алат? / Могу ли послати свој постојећи калуп за Гуолан?

Да. Гуоланови инжињери ће помоћи да се олакшава помицање калупа са тренутне локације, да се квалифицира калуп, и да се поправи уколико је потребно да би се постигли стандарди квалитета који тражите.


5.Ис Гуолан фирма регистрована у ИСО?

Да. Гуолан је УЛ и ИСО 9001: 2008 сертификовани молдер и асемблер. Поносимо се на наш процес константног побољшања и лансирање производа "Ригхт тхе Фирст Тиме".


ДЕТАЉНА ПИТАЊА


1. Колико кошта пластични калуп за убризгавање?

Сложеност калупа, укључујући дизајн делова, величину и број шупљина и материјала који се користе, имају значајан утицај на укупне трошкове калупа. Трошкови калупа могу се кретати од неколико хиљада долара за једноставан дизајн до стотина хиљада долара за сложени, вишенаменски, мулти-акцијски каљеног челичног калупа.

2. Колико дуго је потребно за изградњу калупа?

Оловна времена за дизајн и израду плесни зависе од комплексности дела и доступности и захтева материјала. Једноставни калупи могу бити завршени за неколико недеља. Комплексни, високо кавитацијски, каљени челик или алати за вишеструко дејство могу да трају до неколико месеци да би се завршили. Ми градимо наше калупе да трају у производном окружењу високе производње и трудимо се да радимо у оквиру наших купаца времена и буџетских ограничења.

3. Ко поседује плесни након што је изграђен?

Ви то радите! Пластична калупа за убризгавање је дизајнирана и изграђена да управља вашим деловима. Гуолан одржава и ставља пљусак док је у просторијама Гуолан, ипак када се испуне уговорне обавезе, можете слободно да преместите калуп било где.

4.Како дуго треба да дизајнирате пластични део?

Временски оквир дизајна делова зависи од сложености пројекта. Једноставан део може бити дизајниран за неколико сати, а сложен део може трајати неколико недеља. Количина личних састанака и временски рокови су специфични за пројекат. Гуолан дизајнери и инжењери могу да раде са вама како бисте дизајнирали свој део са испоручивим материјалима као што су 2-Д отисци, 3-Д ЦАД датотеке и пластични прототип.

5. Колико кошта да производи пластични део?

Величина тежине, величина, геометрија, материјал, запремина и кавитација у калупу имају велики утицај на трошкове делова. Молимо да кликнете овде да затражите понуду.


6. Да ли постоје ограничења величине делова?

Гуолан тренутно може израдити дијелове до 28 "к 28" к 28 ", али смо специјализовани за производњу малих пластичних делова. Предузећа за обликовање Гуолан се крећу од 60 тона до 380 тона притиска стезања.

Да ли Гуолан има минималну величину?

Гуолан обично се бави производњом средњег обима, међутим и специјализован је за сложене пластичне делове и тешко за обраду смола. Гуолан нема минималну брзину за почетак пројекта, али имајте на уму да почетни трошкови стартовања и алат имају већи утицај на мање производне радове од оних у већим производним серијама.

8.Који су твоја стандардна времена?

Постоји пуно фактора који утичу на време уводног времена, укључујући материјалну доступност, количину делова, доступност штампача и захтеве за паковањем. Типично време за преуређење дела је око 3-5 недеља. Време за нови алатни пројекат зависи од сложености дизајна дијелова и плесни. Једноставни калупи могу бити завршени за неколико недеља. Комплексни, високо кавитацијски, каљени челик или алати за вишеструко дејство могу да трају до неколико месеци да би се завршили. Ми градимо наше калупе да трају у производном окружењу високе производње и трудимо се да радимо у оквиру наших купаца времена и буџетских ограничења.

9.Какав је процес дизајнирања новог пластичног производа?

Гуолан инжињери и дизајнери блиско сарађују са нашим купцима да дизајнирају део за производњу и често дају препоруке за побољшање дела или производног процеса за постојеће делове. Такође нудимо симулацију и анализу тока плода како бисмо осигурали да ће калуп произвести део тачно онако како се очекује. Након одобравања финалног дела, Гуолан гради калуп за производњу.

10.Како могу добити понуду за дизајн моје пластичне компоненте?

Да бисте затражили понуду, попуните наш почетни образац РФК. Штампани дијелови, ЦАД фајлови и / или прототипи помажу у поједностављивању процеса, али се не захтевају. Инжењер Гуолан ће процијенити и контактирати вас у вези са временским роковима пројекта, као и за све додатне информације потребне.

11. Да ли производите делове у различитим бојама?

Да. Гуолан може радити са добављачима смоле да се преједне у боји или могу користити течност или прах боја за савршено усклађивање боје. Процес бојења обично специфично пројектује.ОСНОВЕ ЗА ИЊЕЦТИОН


1.Вхат ис Пластиц Ињецтион Молдинг ?

Пластично убризгавање је производни процес у којем се пластична смола топи и убризгава под високим притиском у калуп, а затим се охлади да створи одређени облик или геометрију. Ињекционо обликовање је одличан начин конзистентног израде пластичних делова, уз чврсту толеранцију и често нуди најнижи трошак по делу посебно у великим количинама. Постоји широк спектар смола и адитива у зависности од примене потребних делова. Гуолан Метал Пластицс Цо, Лтд је специјализован за коришћење инжењерских и високих перформанси смоле за додатну снагу, перформансе и отпорност на деградирајуће елементе.


2.Вхат ис а пластиц ињецтион молд?

Калуп за убризгавање је алат који се користи за обликовање делова у процесу бризгања пластике. Алати су прилагођени тако да омогућавају одређену геометрију делова, величину, методе хлађења и притисак ињектирања. Калупи могу бити изграђени са једним шупљином за изградњу једног дела истовремено, мулти-шупљине за неколико делова истовремено, или породице за истовремено изградњу неколико различитих делова. Алати могу бити израђени од неколико различитих метала, укључујући алуминијум, челик или каљени челик, у зависности од потребног животног циклуса.


3. Како функционише пластична маса за убризгавање?

Калуп за убризгавање је причвршћен за пресовање (машина), а пластична смола се убризгава у калуп. Процес циклуса калупа се састоји од затварања калупа, ињектирања смоле, времена хлађења и избацивања дела. Вишеструки делови су повезани на локацији врата са системом тркача. Гуолан користи комбинацију аутоматског и ручног уклањања тркача у зависности од специфичних потреба купаца.

4.Како знам да ли је убризгавање прави начин за мој производ?

Величина делова, геометрија, количина и трошак алата су сви главни фактори приликом покушаја да се одреди најбољи начин производње пластике. Одређене геометрије и облици могу утицати на производљивост кроз пластичну бризгаљку. Гуоланови искусни инжењери и дизајнери могу вам помоћи у вођењу процеса дизајна производа и дизајна плесни.

5.Који део дела има смисла за бризгање?

Ињекционо љепило је сјајан процес у коме се многи пластични дијелови чине конзистентношћу и по ниској цијени по дијелу, али почетни трошкови (трошкови калупа, подешавања, трошкови материјала) имају значајну инвестицију. Иако не постоји стварна минимална величина за пластични део, мала величина погона доводи до тога да трошкови постављања и отпада имају много већи утицај када су подељени међу мање узорковање.

6.Који материјал треба да користим за мој производ?

Избор материјала је специфичан за примену пластичног дела. Гуолан Метал Пластицс Цо, Лтд. специјализована је за тешко процесирање и инжењерске смоле високих перформанси. Гуолан партнери са вишеструким добављачима смоле да дају смернице у одабиру материјала који одговара вашим потребама. Радимо блиско с нашим купцима за одабир и узорковање смола, али на крају наши купци имају коначно одобрење пре него што наставимо. Молимо вас да погледате наш основни водич за смоле за неколико идеја.

7. Где су производи од пластике за бризгање и пластични делови?

Гуолан дизајнира и гради прилагођене пластичне калупе за убризгавање у нашој Шенжен, објект заједно са прототипима, делом производње, паковања, монтаже и дистрибуције.


8.Како почињем да производим пластични део?

Гуолан може помоћи у довођењу вашег производа на тржиште без обзира на то у којој фази развоја ваш производ се налази. Ако имате идеју да желите дизајнирати, одштампати или прототип за контакт , обратите се Гуолан инжењеру данас. Ако већ имате дизајн или прототип и желите сазнати више о изградњи алата или производних делова, затражите цитат данас.ЗА ПОСТОЈЕЋЕ КОРИСНИЦЕ

1.Да Гуолан користи рециклирану пластику?

Не обично. Гуолан има могућност коришћења и обраде рециклиране пластике, међутим наши захтеви купаца понекад су прекомерни у погледу материјала, посебно узимајући у обзир апликације у специјализованим пољима. Ако је регринд прихватљив, Гуолан се придржава УЛ ограничења постављених у складу са Стандардом за сигурност дијелова израђених од полимерних материјала, УЛ 746Д

2. Да ли Гуолан нуди услуге ЦМ (Цонтрацт Мануфацтуринг) или ОЕМ (Оригинал Екуипмент Мануфацтурер) услуге бризгања пластике?

Да. Гуолан Метал Пластицс Цо., Лтд производи и компоненте за неколико компанија и купаца који се малопродају под брендом куповне компаније.