Прилагођени пластични производи за производњу пластичних маса - Машинска радна компанија

Прилагођени пластични производи за производњу пластичних маса - Машинска радна компанија

Прилагођени производи за бризгање пластике - машинско радно предузеће. Нудимо широк спектар пластичних делова од пластичних маса као што су индустријско обликовање. Примјењује се на електронику, паметни дом, медицински уређај, ауто итд.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Прилагођени пластични производи за производњу пластичних маса - Машинска радна компанија

switch panel.jpg

Имате идеју, Гуолан га претвара у производе!


Кинески произвођач делова убризгавања. Полипропилен, АБС, ацетал, акрил, кополимер Полипропилен, ХДПЕ / ЛДПЕ, најлон, поликарбонат, полиестер, полистирен, термопласт и термосет пластике. Додатне услуге укључују монтажу, паковање, управљање залихама, пројектовање и развој производа. Пружени су потрошачки производи, електроника, паметни дом, медицинска, аутомобилска, индустријска, спортска и прехрамбена индустрија.

Пошаљите нам калуп за пластичну ињекцију, израдили ћемо масовне дијелове по потреби, а специјализовали смо се за електронске производе итд.

Ор

Пошаљите нам 2Д / 3Д цртеже, узорке за нас, можемо вам дезинфиковати и израдити прецизну пластичну ињекциону калупу за вас .. Одвојите калуп који припада теби, такође можете га задржати у фабрици Гуолан, можемо остварити пуну производњу, асмелби , и паковање итд ... И кораци као што је приказано испод:


Процеси пројектовања / развоја

Ситуација1 : Ако имате завршену 3Д цртеж, Процес ће бити:

1.Кустомери нам пошаљу 3Д датотеку и обезбеђују материјал / боју / величину / лого / површину / количину итд.

2. Наши тимови инжењера ће осигурати да је дизајн погодан за производњу или не. Ако да, направићемо производну шему и понуду. Ако не, наш тим инжењера ће доставити извјештај о анализи производње и дати приједлоге за измјену дизајна.

3. Након обезбеђивања дизајна је у реду, ми ћемо користити 3Д штампу да имамо 3Д узорак за купце да провери структуру, величину.

4. Ако су клијенти задовољни узорком, ми ћемо направити калуп и узорке за потврђивање од стране купаца. Ако не, наш инжењерски тим ће модификовати 3Д цртеж све док потрошачи не буду задовољни.

5.По потврђивању узорака купаца, ми ћемо организовати масовну производњу.

Ситуација 2 : Само идеја или сличан узорак, Процес ће бити:

Наш тим инжењера ће 3Д скенирати узорак да би добио 3Д цртеж.

2. Према захтјевима купаца, инжињери ће поново и изнова модификовати 3Д цртеж.

3. Следећи Процеси су исти са ситуацијом1.

plastic injection moulding machine working.jpgplastic mold making machine.jpginjection molding press.jpgplastic molding company.jpg plastic molding.jpg


Par:Компанија за набавку пластичних делова за бризгање пластике Sledeći:Производи од пластичних маса Производња производа

Istraga