Произвођачи пластичних млинова за продају-добављачи делова за технологију

Произвођачи пластичних млинова за продају-добављачи делова за технологију

произвођач пластичних лимова за продају делова технолошких делова - углавном се одликује високом прецизношћу, поузданим перформансама и финим израдом. Наше услуге покривају дизајн за производњу (ДФМ) смерница у дизајну производа, алат и израда изводљивости, развој производа, ин-хоусе тест и израда изводљивости, развој производа, ин-хоусе тест и производња прецизно израде плијесни калуп, калуп, секундарни рад и аутоматизовани склоп модула .

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Произвођачи пластичних млинова за продају-добављачи делова за технологију


Ми смо Кина добро упућени произвођач и добављач компоненти за бризгање / прибор / делови. Наш производни програм укључује пластичне склопове за индустријске сврхе и пластичне склопове за електронику. Остали производи / услуге укључују пластичне компоненте за домаћинство, калупи за бризгање пластике, ЦНЦ обраду, хладњаче, склоништа за индустрију телекомуникација и изолацију за ауто итд.


Главна служба

1. Обезбедите ОЕМ / ОДМ услугу

2. Обезбедите прецизне пластичне калупе / дизајн алата и производне услуге

3. Обезбедите пластичне делове за обликовање / штампање / сликање

4. Обезбедите монтажу пластичних делова

5. Обезбедите услуге паковања пластичних делова

6. Обезбедите услуге након продаје

7. Испоручити прототипе

8. Прилагодите различите нестандардне пластичне делове по вашем цртежу, узорак.

9. Професионално у свим врстама пластичних убризгавања које се користе у различитим апликацијама укључујући кућну употребу, индустријску употребу, аутомобилску употребу, електронску употребу и тако даље

10. Направите производе по вашем цртежу, узорак и ми смо вољни да вам служимо делове са конкурентним цијенама, добрим квалитетом, благовременом испоруком и професионалним сервисом.

11. Ако сте заинтересовани за било коју од наших серија или имате ОЕМ захтјев за попуњавање, молимо Вас да нас контактирате за више детаља.

Имате идеју, Гуолан га претвара у производе!
Ињецтион молдинг процесс.јпг


Par:Бест Тоолбок делови машина за бризгање пластике Sledeći:Комбиновани алат за грудни кош Типови машина за бризгање пластике

Istraga

You Might Also Like