Фабрика пластичних ињекција дизајн пластике

Фабрика пластичних ињекција дизајн пластике

Пластични материјали: ПС, АБС, ПП, ПВЦ, ПММА, ПБТ, ПЦ, ПОМ, ПА66, ПБТ + ГФ30% ... итд. Остали материјали: Гума, Силиконска гума, ЛСР, алуминијум, цинк ... Метал ... итд. Квалитет: РОСХ и СГС стандард Функција: Без ознака и без блица Величина: Према вашем цртежу Боја, количина, цена јединице, трошкови алата, Величина алата: Структура калупа: Ињекцијски калуп, Пластични калуп, Овермоулд, калуп 2к, , Калуп за термосет, калуп за стакло, замењива калупа, сложени калуп за језгре, сетови за мјерење, компресиони калуп, систем за хладно кретање ЛСР калупа ... итд.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

фабрика пластичних кутија за ињектирање пластичних маса

injection molding plastic.jpg

Гуолан је професионални произвођач пластичних калупа за убризгавање. Разни материјали укључују ацетал, акрил, полиамид, полиестер, полиолефин, термопластични полиуретан, полистирен (ПС) и полипропилен (ПП). Различите могућности обухватају израду уговора на кључ, алатирање, дизајн и развој, штампање, заваривање, стакање и једкање. Електроника / полуводник, медицински, паметни дом, фармацеутски, потрошачки производи, машине, телекомуникационе и транспортне индустрије. Ми смо ИСО систем.

Наши инжењери су стручњаци за прилагођавање бризгањем са полимерима високих перформанси. Преко половине нашег излаза се налази у ултра-полимерима, смолама високих перформанси и инжињеријским смолама. Са овако високим излазом инжињерских полимера, наши инжењери су направили чврста основа у одабиру, обради и тестирању нових смола за изазивање захтева за перформансама. Обрађујемо и термопластике и термосете.


Процес пројекта
ињецтион пројецт .јпг

Више пластичних производа за убризгавање пластике

нова машина за бризгање пластике4.јпг


Вести: Развој пластичног калупа

Структура калупа због варијетета и својстава пластике, пластичних производа и структуре и врсте машине за убризгавање, што може варирати, али основна структура је иста. Калуп је углавном састављен од система гатеса, система регулације температуре, обликованих делова и конструкционих делова. Изливање и чинећи дио система чији је директни контакт са пластичним деловима и промјена са пластиком и производима, најсложенији су у калупу, највеће измене и обрада обраде обраде и делови највише прецизности.

Гатинг систем се односи на пластичну тркачку делицу млазнице у шупљину раније, укључујући, хладну пећину, главну цесту и капију. Формирани делови се односе на формирање производа облика облика различитих делова, укључујући плесни, плесни и шупљине, језгро, обликовање и вентилацију.

Пластични калуп у Кини у индустрији високотехнолошких и стубних индустрија захтевао је примену захтјева, који су покренули огроман индустријски ланац из индустрије сировина уздужних токова и низводне опреме за обраду и тестирање машина, аутомобила, мотоцикала, кућних апарата, електронских комуникација, неколико индустрија као што су грађевински материјали, виталност развоја пластичне плоче.

Кинеском аутомобилском, апаратом, електронском комуникацијом, брзим развојем различитих грађевинских материјала.Hot Tags: пластични калупи за ињектирање дизајнера фабрика произвођача Кина, добављачи, фабрика, прилагођени, цена, расути
Par:Прилагођени Фабрицни Ињекционо Ливење Пластични Производ за Кућиште Sledeći:Фабриц Цустом Ињецтион Молдинг Пластиц Партс Молд Макер

Istraga

You Might Also Like