Пластични обликовани дијелови за комплет фотоапарата

Пластични обликовани дијелови за комплет фотоапарата

Делови / Производи дизајнирани и развијени у складу са личним захтевима. Масовна производња пластичних делова може се реализовати овде. Ми смо ИСО9001: 2015 наведени фабрика ..

Detalji o proizvodu

пластични делови фотоапарата

Концепт према дизајну, брзи прототип за завршене предмете


Више од 10 година, Схензхен Гуолан Метал & Пластиц Продуцтс Цо, Лтд. пружао је клијентима у и изван Кине помоћу бризгања, алата и услуга испуњавања производа прилагођених свим врстама индивидуалних потреба. Локално смо у власништву и управљамо и специјализирали смо се за пружање поузданих решења за све стопе у малим и великим производима, као и потпуну понуду услуга са додатном вредношћу која ће омогућити ефикаснији рад вашег пословања. Наше услуге укључују:
Цустом Ињецтион Молдинг
Прилагођени улошци
Прилагођено превладавањем
Моулд Буилдинг / Фабрицатион
Одржавање и поправка калупа
Дизајн и развој производа
Секундарне операције
Складиштење
Монтажа и паковање
И још

Само контактирајте нас како би потврдили способност Гуолана:

Гуолан посједује ЦНЦ и машине за тестирање високе прецизности укључујући машине за глодање, машине за брушење, машине за линеарно резање, ЕДМ и ЦММ итд. Искусни тим користи софтвер за професионални дизајн и анализу као ЦАД, ЦАЕ, ЦАМ итд. И проводи строг систем управљања подацима / . Једноставна услуга интегрисаног дизајна плоча и производње пластичних ињекција, Гуолан увек посвећује снабдевање разумном ценом, високим квалитетом, кратким временом испоруке, пажљивом услугом.

Гуолан се такође специјализовао за производњу квалитетних и израђених производа за бризгање пластике / делова, са више од 50 комада машина за бризгање у радионици и производима широко примењене на електронику, паметну кућу, телекомуникације, аутоматске индустријске и медицинске уређаје итд.

Hot Tags: пластични дијелови китова за камере производе Кину, добављаче, фабрике, прилагођене, цена, расути
Par:Двострука убризгавања Мулти Цавити Моулдинг Sledeći:Обојена плафонска бризгалица са бризгањем пластике

Istraga

You Might Also Like