Пластични украсни део

Пластични украсни део

Гуолан је израђен од пластичних маса за бризгање пластике (укључујући обликовање, прешање и сл.) Дизајнер и грађевинар, такође се може реализовати и масовна производња пластичних бризганих делова. Наше предности су: професионални и искусни, високи прецизни и квалитетни, кратки временски циклус , доброг сервиса, решења и услуге на целом месту.

Detalji o proizvodu

пластични уметак за уметањеСхензхен Гуолан Метал & Пластиц Продуцтс Цо, Лтд. је професионални произвођач бризгањем пластике, који је основан 2007. године у Схензхен Цхина. Она испоручује решење за једнократно решење и сервис за калупе за ињектирање пластике / алата и бушилице, и производи производе високог обима прилагођених производа и обезбеђује делове који су убризгани. Гуолан нуди прецизну монтажу више компоненти, специјално паковање, 2-схот моулдинг, убацивање у облику и прекомерно обликовање. То је ИСО9001: 2015 наведена фабрика и служи огромну базу клијената преко електронике, паметног дома, аутомобила, комуникација, кућних апарата и индустрије здравствене заштите.


Овер Молдинг
Уметање Моулдинг замењује склопове од метала и пластике, а компоненте направљене искључиво од пластике или метала. Овај јединствени производни процес комбинује метал и пластику, керамику или више комбинација материјала, компоненти и пластике у једну јединицу. Процес користи инжењерске пластике за побољшану отпорност на хабање, затезну чврстоћу и смањење тежине и користи металне материјале за чврстоћу и проводљивост. Резултат је јединствени хетерогени композит који увек пружа супериорне функционалне перформансе у било којој другој производној алтернативи за производе који захтијевају високе тренутне примјене.

убаците калуп парт.јпг

Молдинг Пројецт.јпг

Hot Tags: пластични улошци део за производњу Кина, добављачи, фабрика, прилагођени, цијена, расути
Par:Обојена плафонска бризгалица са бризгањем пластике Sledeći:Пластичко убризгавање лампе за фотоклип

Istraga

You Might Also Like