Пластичко убризгавање лампе за фотоклип

Пластичко убризгавање лампе за фотоклип

Гуолан се специјализује за дизајн и изградњу пластичних маса за бризгање пластике, а овде се може реализовати и масовна производња пластичних ињектионираних делова. Наше предности: Професионалне и искусне, прецизне машине, само у временској испоруци, једнократно рјешење и серивце, ИСО9001: 2015 Листед ..

Detalji o proizvodu

Пластичко убризгавање лампе за фотоклип

Основана 2007, Схензхен Гуолан Метал & пластичне производе Цо, Лтд. је произвођач пуног сервиса и добављач пластичних калупа за бризгање пластике и пластичних производа и сродних предмета у Кини. То је ИСО9001: 2015 сертификован систем за производњу и нуди компјутерски подржани дизајн (ЦАД), машинску нумеричку контролу рачунара (укључујући грубо ЦНЦ и прецизно ЦНЦ), термопластично бризгање, фарбање, вруће штанцање, тампон штампу, свилени екран и друга завршна обрада решења. И додатно обезбеђује инжењеринг, брзи прототип, загревање топлоте, флоцкинг, подсестављање, заваривање и друге повезане услуге. Применили су све врсте пластичних смола, укључујући најлон, ПП, АБС, ПС, ПЕ и еластомер итд. Гуолан служи индустрији електронике, аутомобила, паметних кућа, медицинских производа, телекомуникација и производа широке потрошње и тако даље.

Тво Схот Молдинг
Два шљака се користе за обликовање две различите боје или два различита материјала. Уобичајена употреба је у украшавању естетских пластичних делова као што су тастери на тастатури рачунара или аутомобилске индикаторске дугмад које захтевају позадинско осветљење као што је приказано. Друга употреба је да се сипају два различита материјала, као што су најлон и термопластични еластомер. Овде се може тражити најлон за функционалност дела, а еластомер се може користити за осећај и естетске сврхе.
Обрада два снимка се обично врши применом БИ-ињекције или концепта пре-калуп / овер-молд. БИ-убризгавање је доступно у хоризонталним и вертикалним прешама.

Овер Молдинг
Уметање Моулдинг замењује склопове од метала и пластике, а компоненте направљене искључиво од пластике или метала. Овај јединствени производни процес комбинује метал и пластику, керамику или више комбинација материјала, компоненти и пластике у једну јединицу. Процес користи инжењерске пластике за побољшану отпорност на хабање, затезну чврстоћу и смањење тежине и користи металне материјале за чврстоћу и проводљивост. Резултат је јединствени хетерогени композит који увек пружа супериорне функционалне перформансе у било којој другој производној алтернативи за производе који захтијевају високе тренутне примјене.

Hot Tags: пластично убризгавање ливења фотофлоод лампе производи Кину, добављаче, фабрике, прилагођене, цена, расутом
Par:Пластични украсни део Sledeći:Ињекционо лајсање фотографске светиљке

Istraga

You Might Also Like