Пластични Ињекцијски Моулд Вацуум Цлеанер Робот Интелигентни Домаћин Цустом Пластични Ињецтион Моулдинг

Пластични Ињекцијски Моулд Вацуум Цлеанер Робот Интелигентни Домаћин Цустом Пластични Ињецтион Моулдинг

Пластични ињекциони калуп за усисавач Робот ЦНЦ брзо гравирање, ЦНЦ ЕДМ, сечење жице, бушилице за пиштоље, машине за убризгавање, итд.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Пластични Ињекцијски Моулд Вацуум Цлеанер Робот Интелигентни Домаћин Цустом Пластични Ињецтион Моулдинг

Plastic Injection Mold Vacuum Cleaner Robot.jpg

Plastic Injection Mold.jpg


Гуолан је професионални произвођач пластичних калупа за убризгавање. Разни материјали укључују ацетал, акрил, полиамид, полиестер, полиолефин, термопластични полиуретан, полистирен (ПС) и полипропилен (ПП). Различите могућности обухватају израду уговора на кључ, алатирање, дизајн и развој, штампање, заваривање, стакање и једкање. Електроника / полуводник, медицински, паметни дом, фармацеутски, потрошачки производи, машине, телекомуникационе и транспортне индустрије. Ми смо ИСО систем.

Наши инжењери су стручњаци за прилагођавање бризгањем са полимерима високих перформанси. Преко половине нашег излаза се налази у ултра-полимерима, смолама високих перформанси и инжињеријским смолама. Са овако високим излазом инжињерских полимера, наши инжењери су направили чврста основа у одабиру, обради и тестирању нових смола за изазивање захтева за перформансама. Обрађујемо и термопластике и термосете.


Процес пројекта
ињецтион пројецт .јпг

Више пластичних производа за убризгавање пластике

нова машина за бризгање пластике4.јпг

За више детаља о Пластиц Ињецтион Моулд за усисивач Робот, Плс љубазно нас контактирајте

Адреса: зграда А6, индустријски парк Ксиуфенг, град Буји, округ Лонг Ганг, Шенжен, Кина

Тел: + 86-755-26621288
Факс: + 86-755-26620668

Е-маил: мииадаи@ноцхтец.цом


Hot Tags: пластични ињекцијски калуп усисавач робот интелигентни домаћинство прилагођени пластични производи за бризгање произвођачи Кина, добављачи, фабрика, прилагођени, цена, расути
Par:Пластичне бризгаљке за пластичне калупе и пластичне моулдинг Sledeći:Електронски производи за домаћинство Пластични производи за бризгање пластике и други производи за бризгање пластике

Istraga