Пластични бризгаљки за усисивач Робот Пластични део

Пластични бризгаљки за усисивач Робот Пластични део

ЦНЦ ЕДМ, резање жице, бушилице за пиштоље, машине за убризгавање и сл. Бројне просторије Једно-шупљина, вишенамјенски модел Користите различиту машину за бризгање у складу са прецизношћу производа (80Т, 120Т, 250Т, 350Т, 450Т , 520Т, 800Т). Моулд Лифе 50,000-500,000 фреквенција производње

Detalji o proizvodu

Пластични бризгаљки за усисивач Робот Пластични део

Гуолан је професионални произвођач пластичних калупа за убризгавање. Разни материјали укључују ацетал, акрил, полиамид, полиестер, полиолефин, термопластични полиуретан, полистирен (ПС) и полипропилен (ПП). Различите могућности обухватају израду уговора на кључ, алатирање, дизајн и развој, штампање, заваривање, стакање и једкање. Електроника / полуводник, медицински, паметни дом, фармацеутски, потрошачки производи, машине, телекомуникационе и транспортне индустрије. Ми смо ИСО систем.

Наши инжењери су стручњаци за прилагођавање бризгањем са полимерима високих перформанси. Преко половине нашег излаза се налази у ултра-полимерима, смолама високих перформанси и инжињеријским смолама. Са овако високим излазом инжињерских полимера, наши инжењери су направили чврста основа у одабиру, обради и тестирању нових смола за изазивање захтева за перформансама. Обрађујемо и термопластике и термосете.


Процес пројекта
ињецтион пројецт .јпг

Више пластичних производа за убризгавање пластике

нова машина за бризгање пластике4.јпг

Наше услуге

1. 3Д пројектовање

Подијелите свој концепт производа са нама, ми смо у стању да дизајнирамо 3Д скицу и разрадимо стандард масовне производње.

2. Формирање калупа

Са 3Д цртежима производа, у могућности смо да креирамо нови калуп за вас.

3. Поновно стварање

Ако имате физички узорак, ми смо у стању да креирамо потпуно исто за вас.

4. Састављање делова.

Ми ћемо саставити све делове у готов производ за вас пре испоруке.Hot Tags: пластика за бризгање пластике за усисиваче робот пластичне делове произвођача Кина, добављачи, фабрика, прилагођени, цена, расут
Par:Пластични усисивачи делова калупа Sledeći:Пластична бризгаљка за усисивач робота

Istraga

You Might Also Like