Моулд за пластичне производе за бризгање пластике

Моулд за пластичне производе за бризгање пластике

1. Сачувајте сировине, побољшајте коришћење пластике до 50%, смањите циклус калупа, побољшајте неке перформансе. 2. Може смањити притисак од 60% у калупу, уједначити величину обрадног предмета и побољшати ситуацију деформације скупљања. 3. Смањите систем убризгавања машина за ињектирање и радни притисак система за закључавање начина рада, тако да је калуп погодан за мање машине и смањује потрошњу енергије.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Моулд за пластичне производе за бризгање пластике

Гуолан је професионални произвођач пластичних калупа за убризгавање. Разни материјали укључују ацетал, акрил, полиамид, полиестер, полиолефин, термопластични полиуретан, полистирен (ПС) и полипропилен (ПП). Различите могућности обухватају израду уговора на кључ, алатирање, дизајн и развој, штампање, заваривање, стакање и једкање. Електроника / полуводник, медицински, паметни дом, фармацеутски, потрошачки производи, машине, телекомуникационе и транспортне индустрије. Ми смо ИСО систем.

Наши инжењери су стручњаци за прилагођавање бризгањем са полимерима високих перформанси. Преко половине нашег излаза се налази у ултра-полимерима, смолама високих перформанси и инжињеријским смолама. Са овако високим излазом инжињерских полимера, наши инжењери су направили чврста основа у одабиру, обради и тестирању нових смола за изазивање захтева за перформансама. Обрађујемо и термопластике и термосете.


Процес пројекта
ињецтион пројецт .јпг

Више пластичних производа за убризгавање пластике

нова машина за бризгање пластике4.јпг

Ињекционо љепљење се користи за производњу пластичних дијелова танких зидова за широку примјену, а један од најчешћих је пластична кућишта. Пластично кућиште је танкозидно кућиште, често захтева много ребара и шефова у унутрашњости. Ова кућишта се користе у различитим производима, укључујући кућне апарате, потрошачку електронику, електрични алат и аутоматске контролне табле. Остали уобичајени производи са танким зидовима укључују различите врсте отворених контејнера, као што су канте. Ињекционо обликовање се такође користи за производњу неколико свакодневних предмета као што су четкице за зубе или мале пластичне играчке. Многи медицински уређаји, укључујући вентиле и шприцеве, производе се и помоћу бризгања.
Hot Tags: калуп за пластичне производе за бризгање пластике произвођача Кина, добављачи, фабрике, прилагођени, цена, расути
Par:Искусни ОЕМ производи за бризгање пластике Sledeći:Пластични ињекциони производ

Istraga