Mobilna kutija za plastiku

Mobilna kutija za plastiku

Mjesto podrijetla: Guangdong, Kina (kopno) Brand Name: NOCSIN Način oblikovanja: Plastična brizgaljka Materijal proizvoda: Plastika Proizvod: fotoaparat Dijelovi proizvoda Šupljina: Jedna šupljina Višestruka šupljina Veličina: Prihvaćena veličina kupca Plastični materijal: ABS / PP / PS PE / PVC / PA6 / PA66 ..... itd. Boja: Prilagodljiv životni vijek: 500000 snimaka Tip: plijesni Alat za kalupljenje: P20 / S50C / H13 / NAK80 / 718 / 738H / S136 Stroj: 200T-500T Materijal: SKD61 proizvod Naziv: Injekcijski plastični kalup za kućanstvo

Detalji o proizvodu

                         

Artikl proizvoda

Mobilna kutija za brizganje plastike

Dimenzija

zadovoljiti potrebe kupaca

Upotreba materijala

Variouse plastic material

Tehnologija

Brušenje, rezbarenje, štampanje, vruće štancanje, poliranje, bojanje

Preciznost kalupa

+/- 0.05mm

Br. Šupljine

Single / Multi
Feature

Teature

Bazu plijesni

DME, HASCO, STRACK, MISUMI

Softver za dizajn

CAD / CAM / CAE

Proces

CNC, High Speed Carve, EDM, Cut Cut, Drill, Injection itd

Certifikat

ISO9001: 2015

Vodeće vrijeme

3 usta

phone case.jpg

Ako ste zainteresirani za bilo koju od naših serija, ili imate OEM zahtjev za popunjavanje, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas za više detalja.
Mi srdačno pozdravljamo kupce iz cijelog svijeta i radujemo se uspostavljanju stalnog i dugoročnog poslovnog odnosa s vama.

phone case mold.jpg


 

Pregled kompanije

车间

Kompanija ima profesionalnu radionicu kalupa, preciznu procesnu opremu, inženjering i brojne dizajnere kalupa za pružanje efikasnih i efikasnih usluga.

Certifikat

mold certification.jpg

Quality Assurance

FAQ

P: Treba mi citat. Šta da radimo?
A: Prvo: potreban nam je 2D / 3D crtež, količina narudžbe i zahtjev za završnom obradom površine. Crtež je najbolje da bude .STP / .IGS / .DXF / .PDF format.
Drugo: naš viši inženjerski tim će početi da proučava i vrši evaluaciju. Tokom ovog vremena, naš prodajni tim će nastaviti da razgovara sa vama kako bi bili sigurni da su svi detalji jasni.

P: Da li vaša kompanija pruža usluge dizajna. Imam ideju za novi proizvod, ali ne znam da li se može proizvesti. Možete li pomoći?
A: Apsolutno da. Imamo vlastiti dizajnerski tim i uvijek smo sretni da radimo sa potencijalnim klijentima kako bismo procijenili tehničku izvodljivost vaše ideje ili dizajna. Možemo savjetovati o materijalima, alatima i vjerojatnim troškovima postavljanja.


P: Pored usluge oblikovanja kalupa, nudite li veliku količinsku proizvodnju ili OEM uslugu?
O: Da, možemo ponuditi proizvodnju masovne proizvodnje i OEM service.We vlastiti 12 strojeva za ubrizgavanje i montažnih linija myself.Our usluga obuhvaća proizvodnju kalupljenje, metalni žigosanje i injekcije service.Low volumen i velika količina narudžbe su i prihvatljivi.

P: Koji je vaš način pakovanja?
A: Pakiranje Detalji: zaštita od hrđe, fresco torba, drvena kutija i paleta, prikladna za pošiljke izbjegavati oštećenje.

P. Koji tip plastike je najbolji za moj dizajn / komponentu?
A. Izbor materijala zavisi od primjene vašeg dizajna i zahtjeva radne okoline. Rado ćemo razgovarati o alternativama i predložiti najbolji materijal.

P. Koji tip alata za kalupljenje mi je potreban?
A. Alati za kalup mogu biti ili pojedinačni šupljini (jedan dio u isto vrijeme) ili višestruka šupljina (2,4, 8 ili 16 dijelova u isto vrijeme). Alati za jednu šupljinu se obično koriste za male količine, do 10.000 dijelova godišnje. dok su alati sa više šupljina za veće količine. Možemo pogledati vaše projektovane godišnje potrebe i preporučiti koje bi bilo najbolje za vas.

P. Odlučio sam da nastavim sa svojim projektom. Koliko će mi trebati da dobijem moje dijelove?
O. Potrebno je 3-6 nedelja da se napravi kalupni alat u zavisnosti od složenosti dela i broja otisaka (jedno ili više). Nakon što ste dobili konačnu potvrdu od strane novog alata, možete očekivati isporuku dijelova u roku od 3-5 dana.

 

Hot Tags: mobilni slučaj plastične injekcije kalup proizvođači Kina, dobavljači, tvornica, prilagođeni, cijena, rasuti
Par:Plastična kutija za ubrizgavanje za vozilo Sledeći:Okvir za objektiv kamere

Istraga

You Might Also Like