Опрема за бежичну телефонску опрему Додатни пластични делови прилагођени

Опрема за бежичну телефонску опрему Додатни пластични делови прилагођени

Сервис: Наша компанија има искусни тим техничког инжењера, а можемо да дизајнирамо калупе и машинску опрему и пронађемо најбоља решења за ваш пројекат. Наши чланови тима такође могу направити цео план контроле квалитета за сваку испоруку. Такође имамо особље корисничког сервиса с способношћу енглеског језика да превести потребе клијената кинеским инжењерима.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Опрема за бежичну телефонску опрему Додатни пластични делови прилагођени


Гуолан је професионални произвођач производа од бризгане пластике, укључујући пластичне артикле у Кини. Доступни су различити процеси калупа, као што су топлотни циклуси, бризгање ињектирања, бризгање помоћу плина и убацивање калупа. Могућности укључују велику запремину производње делова, прототипова, чврстих толеранција и комплексних геометрија. Доступна је за аутомобиле, архитектонске, рекламне, штанцање, рачунарске, комуникационе, пакирне, алатне, грађевинске и транспортне апликације. Доступне су различите полимере. Секундарне услуге завршне обраде укључују свилене скрининг, полирање, фарбање, тампон штампу, вруће штанцање, текстуру, ултразвучно заваривање и анодизирање.


Приказ производа

телепхоне аццессори.јпгтелепхоне екуипмент.јпгмини телепхоне.јпг

Компанија уводи

wireless telephone.jpgtelephone accessories iphone.jpgtelephone accessory.jpgtelephone equipment.jpg mini telephone.jpg

Наш сервис

ПЛАСТИЧНО УГРАДЊА

Гуолан поседује високе прецизне ЦНЦ и машине за тестирање укључујући машине за глодање, машине за брушење, машине за линеарно резање, ЕДМ и ЦММ итд. Искусни тим користи професионални софтвер за дизајн и анализу као ЦАД, УГ. ПРОЕ, ЦАЕ, ЦАМ итд. И извршава строг систем управљања подацима / цртама. Једноставна услуга интегрисаног дизајна плоча и производње пластичних ињекција, Гуолан увек посвећује снабдевање разумном ценом, високим квалитетом, кратким временом испоруке, пажљивом услугом.

ПЛАСТИЧНИ ИЊИЦИЈСКИ ПРОИЗВОДИ / ДИЈЕЛОВИ

Гуолан је такође специјализован за производњу квалитетних производа и производа израђених од пластичних маса, а више од 10 производних линија за ињекцију у радионици и производима широко примењивана на електронику, паметну кућу, телекомуникације, аутоматске индустријске и медицинске уређаје итд.

КАБЛОВИ

Кабл је још један стуб пословања Гуолан, у радионици постоје специјализоване линије за монтажу

Par:УСБ кабел пуњач за аутомобил / мотоцикл Sledeći:Пластични делови за даљинско управљање Моулд Схелл играчке

Istraga