УСБ кабел пуњач за аутомобил / мотоцикл

УСБ кабел пуњач за аутомобил / мотоцикл

АБС јаке тачке: једноставно убризгавање и машинска обрада, изолациона способност, одлична механичка снага, дуготрајна температура око -40 ~ 100 ° Ц, добра димензионална стабилност и отпорност на абразију, одлична кроматизација, нетоксична

Detalji o proizvodu


Фабрички усб преносни пуњач за пуњач батерија


Ми, Гуолан је кинески професионални произвођач електричних каблова. Типови кабловских склопова укључују електронске производе, коаксијалне, равне, вишеструке проводнике, увијене парице и више склопова олова. Доступан је у различитим диригентским материјалима, типовима изолације, величинама и дебљини са опругама од платнених влакана, материјала од метала, пластике и траке. Могућности укључују прототипирање, израду уговора, намотавање, пресовање, сечење, ручно обиљежавање, штампање, лемљење, повезивање, уклањање и интеграцију. Склопови каблова су дизајнирани за сложену снагу, сигнал и пренос података. Склопови каблова су ИСО-ови наведени и усклађени са РоХС стандардима.


Приказ производа

Компанија Представи

dual usb wall charger.jpgusb cable charger.jpgcar charger usb.jpgdual usb charger.jpg dual usb charger.jpg

Наш сервис                 

1, ПЛАСТИЧНИ ИЊЕЦТИОН МОЛД / МОЛД / ТООЛИНГ

Гуолан посједује ЦНЦ високе и прецизне машине за тестирање, укључујући машине за глодање, машине за брусење, машине за резање, ЕДМ и ЦММ итд. Искусни тим користи софтвер за професионални дизајн и анализу као ЦАД, УГ, ПРОЕ, ЦАЕ, ЦАМ итд. / систем управљања цртањем. Једноставна услуга интегрисаног дизајна плоча и производње пластичних ињекција, Гуолан увек посвећује снабдевање разумном ценом, високим квалитетом, кратким временом испоруке, пажљивом услугом.

2, ПЛАСТИЧНИ ПРОИЗВОДИ / ДИЈЕЛОВИ

Гуолан је такође специјализован за производњу квалитетних производа и производа израђених од пластичних маса, а више од 10 производних линија за ињекцију у радионици и производима широко примењивана на електронику, паметну кућу, телекомуникације, аутоиндустријске и медицинске уређаје итд.

3, КАБЛОВИ

Кабл је још један стуб пословања Гуолан, у радионици постоје специјализоване линије за монтажу


Par:Оффлине Мини Пос машина Схелл-Портабле ручни терминал Sledeći:Опрема за бежичну телефонску опрему Додатни пластични делови прилагођени

Istraga

You Might Also Like