Мали Тоолбок за продају делова машина за бризгање пластике

Мали Тоолбок за продају делова машина за бризгање пластике

мали алат за продају делова машина за бризгање пластике .. Пластична заштитна пластика / поклопац / кућиште итд., пластична додатна опрема / делови итд. Паметна кућа, рутер, рачунар, камера, светла, Блуетоотх слушалица, ТВ итд.

Detalji o proizvodu

Мали Тоолбок за продају делова машина за бризгање пластике     

Типично, два материјала коришћена у прекомерном делу састоје се од крутог структурног полимерног унутрашњег калупа са флексибилним еластомером споља. Ово омогућава дизајнерима да обезбеде неопходну ригидност и структурни интегритет за већину дела и текстурирану, грипљиву површину споља.

Поред тога, пречишћавање је прилика да додели контрастни акценат на боју делу, чинећи други материјал не само функционалним, већ и исплативим маркетиншким алатом.

Контрастне боје могу се користити у естетске или функционалне сврхе, а овај метод наглашавања боја је много издржљивији од већине процеса штампања.


Способност употребе вишеструких материјала у једном обликованом дијелу не само да доприноси флексибилности дизајна, већ и да штеди потрошаче новац омогућавајући им да комбинују мање скупе полимере, док користе скупље инжењерске смоле само тамо где је то потребно.

Прекривност се такође показала ефикасним начином смањења тежине компонената у апликацијама осетљивим на тежину, као што су компоненте у ваздухопловству или машинама.


Процес пречишћавања се такође најчешће користи у апликацијама као што су ручице електричних алата или других потрошачких производа за које је неопходан добар пријем.

Разноврсност процеса превладавања довела је до широких примена у целој ваздухопловној, медицинској, ХВАЦ, морској и производњи широке потрошње.


Спецификација производа

Део имена

Пластични дијелови за ињекцију / прибор шкољке

Радни процес

Пластични калуп за ињектирање; прилагођавање

Материјал

АБС, ПЦ, ПВЦ, ПП, ПО, ОПП, ПММА, ПОМ ...

Моулд основни материјал

ЛКМ, ФУТА, ХАСЦО, ДЕМ, итд. Према захтеву купца

Површинска обрада

Полирање, обрада, сликање, штампа, текстура итд.

Боја

Црно или црвено, плаво, зелено, жуто, итд

Паковање

Унутрашња пластична врећа; Вањска-стандардна кутија за картон

Контрола квалитета

Спроведено од стране ИСО90001

Нумбер оф Цавити

Једна шупљина, Мути Цавити, на основу клијента

Апликације

Ауто, мотоцикл, индустрија, медицинска, паметна кућа, фунитуре, електроника итд

Опрема

ЦНЦ, ЕДМ, АргиеЦхармиллес, глодалица, 3Д ЦММ, пројектор, ХГ,

Машина за убризгавање

Сервис

Услугу топлог и брзог одзива пружа стручни тим за продају извоза који има дугогодишње искуство у предаји извоза у САД, Европу, Јапан и друге земље и регионе.

Формат датотеке

Солидворкс, Про / Енгинеер, Ауто ЦАД, ПДФ, ЈПГ

Инспекција

ИКЦ, ИПКЦ, ФКЦ, КА

Земља Оригине

Кина; Шенжен

Тренутна извозна тржишта

У свету

Време реализације

Зависи од количине

Контрола квалитета

ИСО систем

Употреба

Све врсте аутомобила, машина, кућних апарата, електронских производа, електричних уређаја, канцеларијског материјала, компјутера, прекидача снаге, архитетуре, робе и А / Векуипмент, хардвера и пластичних калупа, спортске опреме и поклона и још много тога.

МОК Низак / висок волумен


пластична кутија за алате

велика кутија за алате

портабл кутија за алате

машина за бризгање пластике за продају

Вести: Индустријска ситуација

Предузеће за лијевање калупа да трансформишу механизам, развијају специјализовану производњу, повећавају свијест о тржишту, промовишу прилагођавање индустријске структуре ливених калупа. Прошлост, у оквиру планиране економије, велика предузећа имају фабрику плоча (радионица), производне могућности и снажну техничку снагу, чине значајан део кинеске производње плита, поред малих стандардних делова купљених изван, већина посла завршили су фабрика плоча, што је резултирало у низим нивоима специјализације, стандардизације. ...


Више производа

делови машина за бризгање

Par:Комбиновани алат за грудни кош Типови машина за бризгање пластике Sledeći:Делови машина за бризгање пластике за продају-преносиви пластични кутија за алат

Istraga

You Might Also Like