Пластични алати за обликовање производних процеса

Пластични алати за обликовање производних процеса

пластичне плоче за производњу алата за производњу типова пројектовања - углавном се одликује високом прецизношћу, поузданим перформансама и финим израдом. Прилагођени добављач плоча за убризгавање пластике, и платиц проудуцтс / партс партс

Detalji o proizvodu

Пластични алати за обликовање производних процеса

пружамо прецизне услуге бризгања за купце у широком спектру индустрија. Црпамо на наше дугогодишње искуство у индустрији како бисмо пружили услуге дизајна, инжењеринга и производних услуга које дају право рјешење на вријеме и буџет.

Клијент нас је уговарао да израдимо ручке, ручице и компоненте за употребу у аутомобилској и пољопривредној примени. Дијелови би били састављени од Нилон и Тербленд, материјали који би задовољили захтеве купаца да завршни делови не буду у сукобу без минералних материја и бити усклађени са Реацх и РоХС.

Радили смо са клијентом како бисмо развили право решење, темељно истражујући материјале који би задовољили захтеве произвођача. Пројекат захтијева кориштење наших Тоио ињекционих преса за пресовање, као и тампон штампу или вруће штампе. Готови делови крећу се у величини од малих до великих, а сви су тестирани за визуелни и димензионални квалитет.

Имате идеју, Гуолан га претвара у производе!


ињецтион молд дие.јпг

ињецтион молд дие2.јпг

ињецтион молд дие3.јпг

ињецтион молд дие4.јпг

Вести: Тржиште комплета од гуме за аутомобилску индустрију

АБ СКФ, Цонтинентал АГ, Цоопер-Стандард Аутомотиве, ДАНА Холдинг с корпорација, и НОК Цорпоратион су кључни играчи који раде на глобалном тржишту комерцијалних производа од гуме. Побољшања у прописима ЕПА и ЦАФЕ стандарда у САД такође су пројектована да појачају помоћ аутомобилској индустрији. Тржиште компонентних производа за аутомобилску гуму у Азији и Пацифику се повећава због раста у аутомобилској индустрији у Индији и Кини; ове земље су се појавиле као главне глобалне производне центри за аутомобилске делове. Подршке владине реформе у овим земљама подстакле су мале и средње играче да уђу на тржиште гуменог калупа

Par:Убацивање масе за убацивање масе убацује произвођача Sledeći:Пластични калуп калупа СолидВоркс Монтажни процес

Istraga

You Might Also Like