Пластични калуп калупа СолидВоркс Монтажни процес

Пластични калуп калупа СолидВоркс Монтажни процес

пластични калуп дизајн солидворкс монтажа монтажног процеса - углавном се одликује високом прецизношћу, поузданим перформансама и финим израдом. Ми смо један од водећих произвођача, добављача и извозника индустријске конзоле. Оне су дизајниране по захтевима купаца са нашим стручним тимом користећи најбоље материјале за најбољу завршну обраду. Ове конзоле налазе широку употребу у индустријама. Ове су нам понуде по изводљивој цени.

Detalji o proizvodu

Пластични калуп калупа СолидВоркс Монтажни процес


Гуолан је познат по својим прецизним специјалним услугама за бризгање / бризгање . Наша стручност у овој области је примјерена нашим обликовањем пластичних канти високе густине који се користе у широком спектру индустрије. Сваки завршни производ је димензионално и визуелно прегледан, као и тестиран за удар, пре него што се отпреми до локација широм света.

Имате идеју, Гуолан га претвара у производе!


пластични калуп процес процесирања

пластични калуп процесу1.јпг

пластични калуп процес процесирања2.јпг

пластични калуп процес израде3.јпг


Вести: Тржиште комплета од гуме за аутомобилску индустрију

ЕПДМ гумене калупе су издржљиве у односу на конвенционалне обликоване гумене дијелове. Они такође могу поднијети услове високог притиска и пружити одличну отпорност на ударце и крутост. Ово ће вероватно охрабрити произвођаче аутомобила да усвоје гумене компоненте на бази ЕПДМ-а. Формиране гумене компоненте могу знатно смањити тежину аутомобилског производа и такође пружити помоћ у смањењу вибрација. Недостатак напредних сировина у привредама у развоју и флуктуација цена сировина су главна ограничења на тржишту компонентама аутомобила од гуме.

Par:Пластични алати за обликовање производних процеса Sledeći:Пластични ињекцијски калуп за дизајн

Istraga

You Might Also Like