Спољашња и унутрашња ЛЕД плоча од пластике

Спољашња и унутрашња ЛЕД плоча од пластике

Прибор за ЛЕД светло / лампу: ЛЕД пластична шкољка / кућиште / поклопац / кућиште итд. Примјењује се на све врсте унутрашњих и спољашњих ЛЕД свјетала / свјетиљки: свјетиљка на зиду, сунчева светиљка, рефлектор, итд. Лако се инсталира и демонтира, може се такође користити са адаптером за напајање или напајањем. Пластични делови за ињектирање / додаци одговарају сваком окружењу: екстремно / ултра ниско или високе температуре, тешко изобличене или претворене у облик, пластични материјал је стабилан у перформансама, а не прелази се лако ..

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Излазна ЛЕД светла пластична лупа / кутија / делови


дизајн бризгања и маке.јпг

Водоотпорна додатна опрема за ЛЕД / светиљке: ЛЕД пластична лупа / кућиште / поклопац / кућиште итд.

Примјењује се на све врсте унутрашњег / спољашњег ЛЕД свјетла / сијалица: свјетиљка на зиду, сунчева свјетиљка, пројекторско позорницно свјетло, улично / спољашње свјетло, рефлектор, свјетиљка итд.

Лако се инсталира и демонтира, може се такође користити са адаптером за напајање или напајањем.

Пластични делови за ињектирање / додаци одговарају сваком окружењу: екстремно / ултра ниско или високе температуре, тешко изобличене или преобликоване у облику, водонепропусни пластични материјал је стабилан у перформансама и не може лако да се пробије.


НАШ СЕРВИС:

1, ПЛАСТИЧНИ ИЊЕКЦИЈСКИ ЗИДОВИ / КРОВАЊЕ / УГРАДЊА (ХАСЦО & ДМЕ су доступни)

Гуолан посједује високо прецизне ЦНЦ машине и инструменте за испитивање укључујући и глодалице, машине за брушење, машине за линеарно резање, ЕДМ и ЦММ итд. Искусни тим користи софтвер за професионални дизајн и анализу као ЦАД, УГ, ПРОЕ, ЦАЕ, ЦАМ итд. строг систем управљања подацима / цртањем. Једноставна услуга интегрисања калупа и производње калупа за ињекцију, Гуолан увек посвећује снабдевање разумном ценом, високим квалитетом, кратким роком испоруке, пажљивим сервисом.

 

2, ПРОИЗВОДИ / ДИЈЕЛОВИ / ПРИБОР ЗА ПЛАСТИЧНА ИЊИЦИЈА

Гуолан је специјализован за производњу квалитетних и израђених пластичних производа / делова за бризгање пластике, постоји више од 10 производних линија за ињектирање у радионици и производима широко примењивих на Електронику, Смарт хоме, Кућни апарати, Телекомуникације, Ауто индустријски и медицински уређаји итд.

3, КАБЛОВИ

Кабл је још један стуб бизнис компаније Гуолан, у радионици постоје специјализоване линије за монтажу


process.jpg


Hot Tags: Спољна и унутрашња ЛЕД Лигхт Пластиц Схелл производи Кину, добављаче, фабричке, прилагођене, цене, расути
Par:Комуникација и електроника Пластични прибор Sledeći:Опрема за аутоматизацију калупа за убризгавање Процесно-црна монтажна кутија за алат

Istraga

You Might Also Like