Убацивање масе за убацивање масе убацује произвођача

Убацивање масе за убацивање масе убацује произвођача

Етикетирање калупа за убризгавање убацује произвођаче који производе етикетирање - углавном се одликује високом прецизношћу, поузданим перформансама и финим израдом. Нудимо широк спектар производа за бризгање, који су произведени коришћењем сировине врхунског квалитета и нуде се у термопластичним и термосетирајућим пластичним материјалима. Са нашом звучном инфраструктуром и пројектантском јединицом у цеви, у могућности смо понудити опсег који је широко цењен у цијелој нацији, захваљујући својим атрактивним карактеристикама као што су изврсни нивои перформанси и издржљивост.

Detalji o proizvodu

Убацивање масе за убацивање масе убацује произвођача


Смјештен у Схензхен Кина, Гуолан је професионална фабрика нуди свеобухватан и професионалан асортиман бризгања пластике и прецизних алатних услуга. Нудимо пуну техничку подршку од консултација и дизајна до до испоруке. И оне-стоп услуге, укључујући:

Потпуна техничка подршка

Бесплатна упутства о алатној обради

Снабдевање шипки и прибора за помоћ производњи

Прототип обликовање

3Д сервис за штампање

Анализа протока калупа

У кући одржавање и поправке алата

Пуни ППАП, ИСИР и извештаји о тестирању за спецификацију купца

Наша кућа у алатници такође нам омогућава да извршимо планирано одржавање, поправке и ремонт алата који обезбеђују високе стандарде производње ваших производа у сваком тренутку.

Услуге професионалне завршне обраде (обраде) укључујући премазивање, штампање, бојење и етикетирање итд.

Поред тога, представили смо 2 технологије убризгавања узорака за више апликација за лајсање и такође поседујемо специјалну експертизу у ХДПЕ, Ацетал, Полипропилене, АБС и Најлону, између осталог.


Главна служба

ПЛАСТИЧНО УГРАДЊАЊЕ / ПРЕТВАРАЊЕ / УГРАДЊА

Гуолан посједује ЦНЦ и машине за тестирање високе прецизности укључујући машине за глодање, машине за брушење, машине за линеарно резање, ЕДМ и ЦММ итд. Искусни тим користи софтвер за професионални дизајн и анализу као ЦАД, ЦАЕ, ЦАМ итд. И проводи строг систем управљања подацима / . Једноставна услуга интегрисаног дизајна плоча и производње пластичних ињекција, Гуолан увек посвећује снабдевање разумном ценом, високим квалитетом, кратким временом испоруке, пажљивом услугом.

ПЛАСТИЧНИ ПРОИЗВОДИ / ДИЈЕЛОВИ / ПРИБОР

Гуолан је специјализован за производњу квалитетних и израђених производа за бризгање пластике / делова, постоји више од 10 линија за производњу ињекција у радионици и производима који се широко примењују на електронику, паметну кућу, телекомуникације, аутоиндустријске и медицинске уређаје итд.

КАБЛОВИ

Кабл је још један стуб пословања Гуолан, у радионици постоје специјализоване линије за монтажу

Par:Дизајн анимације код куће Sledeći:Пластични алати за обликовање производних процеса

Istraga

You Might Also Like