Ињекционо моулдинг објекат-Схоп / Мецханицс ​​Сите Тоол кутије

Ињекционо моулдинг објекат-Схоп / Мецханицс ​​Сите Тоол кутије

боксови за алатке за лајсне-схоп / механика - углавном се одликују високом прецизношћу, поузданим перформансама и финим израдом. Пластични делови / прибор се могу применити на ◇ Роба широке потрошње ◇ Спортска опрема ◇ Медицинске компоненте ◇ Аутомобилске компоненте ◇ Индустријске компоненте

Detalji o proizvodu

Ињекционо моулдинг објекат-Схоп / Мецханицс ​​Сите Тоол кутије

Гуолан нуди услугу укључујући производе за бризгање пластике / делове и дизајн, обликовање, ливење, штанцање, израду и монтажу пластичних маса за убризгавање. ми радимо ОЕМ за купце у Кини и изван ње.


Главна служба

1. Обезбедите ОЕМ / ОДМ услугу

2. Обезбедите професионалну пластичну ИЊЕЦТИОН дизајн и производњу калупа

3. Обезбедите пластичне делове за обликовање / штампање / сликање

4. Обезбедите монтажу пластичних делова

5. Обезбедите услуге паковања пластичних делова

6. Обезбедите услуге након продаје

7. Испоручити прототипе

8. Прилагодите различите нестандардне пластичне делове по вашем цртежу, узорак.

9. Професионално у свим врстама пластичних убризгавања које се користе у различитим апликацијама укључујући кућну употребу, индустријску употребу, аутомобилску употребу, електронску употребу и тако даље

10. Направите производе по вашем цртежу, узорак и ми смо вољни да вам служимо делове са конкурентним цијенама, добрим квалитетом, благовременом испоруком и професионалним сервисом.

11. Ако сте заинтересовани за било коју од наших серија или имате ОЕМ захтјев за попуњавање, молимо Вас да нас контактирате за више детаља.

Имате идеју, Гуолан га претвара у производе!


бок тоолс

сите тоол бок

механичка кутија за алате

кутије за продавнице

Вијести: Како одабрати машину за бризгање

Након инплементирања калупа за убризгавање, прва ствар је да се сазна одговарајућа машинска машина за бризгање.

Пре него што разговарамо о томе како да изаберемо машину за бризгање, требало би да знамо о ињекционом калупу који је подељен хладним тркачем и топлим тркачем према режиму грејања, као и необичном шипком и прекомерном калупом.

Три основна фактора за избор машине за бризгање пластике: Могућност укључивања, Могућност одржавања закључане, Доступне количине убризгавања.


Више производа

постројење за убризгавање

Par:Прибор за процесирање бризгане масе - резервни делови кутије за алат Sledeći:Бест Тоолбок делови машина за бризгање пластике

Istraga

You Might Also Like