Црафтсман Генерал Тоол Тоол Бок Реплацемент Партс-Ињецтион Молд Ассембли

Црафтсман Генерал Тоол Тоол Бок Реплацемент Партс-Ињецтион Молд Ассембли

Црафтсман генерални алат за замену комада комплета за убризгавање пластике ... Специјализован за бризгање пластике / плијесне и пластичне делове (примењено на електронику, паметну кућу, медицинске уређаје, рекреацијске објекте итд.)

Detalji o proizvodu

Црафтсман Генерал Тоол Тоол Бок Реплацемент Партс-Ињецтион Молд Ассембли    

Наш сервис

1. Обезбедите ОЕМ / ОДМ услугу

2. Обезбедити професионалну дизајн и производњу пластичних калупа

3. Обезбедите пластичне делове за обликовање / штампање / сликање

4. Обезбедите монтажу пластичних делова

5. Обезбедите услуге паковања пластичних делова

6. Обезбедите услуге након продаје

7. Испоручити прототипе

8. Прилагодите различите нестандардне пластичне делове по вашем цртежу, узорак.

9. Професионално у свим врстама пластичних убризгавања које се користе у различитим апликацијама укључујући кућну употребу, индустријску употребу, аутомобилску употребу, електронску употребу и тако даље

10. Направите производе по вашем цртежу, узорак и ми смо вољни да вам служимо делове са конкурентним цијенама, добрим квалитетом, благовременом испоруком и професионалним сервисом.

11. Ако сте заинтересовани за било коју од наших серија или имате ОЕМ захтјев за попуњавање, молимо Вас да нас контактирате за више детаља.

Имате идеју, Гуолан га претвара у производе!резервни делови кутија за алат каросерије

делови кутија алата за занатске раднике

делови кутије за делове трговаца

делови кутије за делове

Вести: Избор материјала за пластичне масе


1, услови рада пластичног калупа

Због развоја индустрије пластике и пластике, пластични калуп и високи квалитет захтјева и неуспјеха пластичног калупа и његових утјецајних фактора постали су важни истраживачки темати. Пластични лимени делови су главни делови, као што су ударци, шрафови, формирају пластичну шупљину за обликовање пластичних површина и директни контакт са пластиком, издржавају притисак, температуру, корозију и трење и тако даље.

2, анализа отказа пластичних материјала

Општа производња калупа укључујући дизајн плоча, избор материјала, термичку обраду, машинску обраду, пуштање у рад и инсталацију. Према истраживању: фактори у отказу, коришћени калупи су главни фактори који утичу на животни век материјала и топлотну обраду. Из перспективе тоталног управљања квалитетом не могу умријети фактори утицаја на животни вијек као полинома и мјерити, већ производ многих фактора, тако да је материјал калупа и квалитет третмана топлоте нарочито важан у производњи калупа у цјелини.


Више производа

убризгавање


Пројектне процедуре процесс1.јпг


Par:Црафтсман Тоол Комода Реплацемент Партс-Смалл Ињецтион Моулд Ултем Sledeći:Ињекциони пластицни делови грудног алата за алатку за алатку за убризгавање

Istraga

You Might Also Like