Elektronski digitalni proizvodi Mould

Elektronski digitalni proizvodi Mould

Mjesto podrijetla: Guangdong, Kina (kopno) Brand Name: NOCSIN Način oblikovanja: Plastična brizgaljka Materijal proizvoda: Plastika Proizvod: Kućanski proizvod Vrsta proizvoda: brizganje plastike izrada Šupljina: Jednostruki / višestruki sustav: Vrući / hladni kalup život 1,000,000 snimaka OEM / ODM: Dostupan softver za dizajn: UG, PROE, CAD, CAXA, itd. Vrijeme isporuke: 25 dana Pakiranje: Drvene kutije ili kutija Transport: Pomorski ili zračni

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Detalji o proizvodu

Artikl proizvoda

elektronski digitalni proizvodi kalup

Proizvod

dio kamere

Dimenzija

zadovoljiti zahtjeve kupaca

Upotreba materijala

Variouse plastic material

Tehnologija

Brušenje, rezbarenje, štampanje, vruće štancanje, poliranje, bojanje

Preciznost kalupa

+/- 0.05mm

Br. Šupljine

Single / Multi
Feature

Teature

Bazu plijesni

DME, HASCO, STRACK, MISUMI

Softver za dizajn

CAD / CAM / CAE

Proces

CNC, High Speed Carve, EDM, Cut Cut, Drill, Injection itd

Certifikat

ISO9001: 2015

Vodeće vrijeme

3 usta

mold.jpg

plastic mold.jpg

Pregled kompanije

车间

Certifikat

mold certification.jpg

Quality Assurance

FAQ

P: Osim plijesni, generirate li i proizvode?
O: Da, možemo napraviti vaše projekte ovdje u našoj tvornici u Shenzhen za vas. Ali mi ga samo pravimo od pravljenja nove plijesni ... zatim, odozgo nove plijesni, čineći dijelove iz nje. Drugim riječima, nemamo nikakav postojeći kalup. Ukratko, proizveli smo prilagođene kalupe i proizvode, ali i našim klijentima pružamo usluge obrnutog inženjeringa.

P: Kako mogu dobiti citat?
A: Prvo, trebamo našim klijentima da pruže svoje tehničke podatke kao što su 2D, 3D crteži ili uzorci. Nakon primanja vašeg projekta, naš iskusni i profesionalni tim će početi da ga proučava i procenjuje. Za to vreme, naš tim će nastaviti da razgovara sa dizajnerima kako bi bili sigurni da su svi detalji jasni. Konačno, mi ćemo dati našim klijentima izveštaje o kvotama.

P: Da li vaša kompanija pruža usluge dizajna?
A: Apsolutno da. Pomogli smo nebrojenim kupcima iz Evrope i Sjeverne Amerike da izmisle svoje nove proizvode. Naši iskusni inženjeri pružaju našim klijentima korisne sugestije kako bi im pomogli u rješavanju problema s kojima se susreću prilikom projektiranja i obrade kalupa i proizvoda.

P: Zašto je vaša cijena tako konkurentna?
A: Prvo, ono po čemu smo poznati je da proizvodimo zamjenjive jezgrene plijesni, kojima je potreban ne samo precizan rad nego i fleksibilan timski rad kako bi se prilagodili onome što naši klijenti zaista žele. Isto tako, sav naš čelik je iz Japana i Njemačke, a svi koraci obrade odvijaju se u Shenzhen pod nadzorom naših profesionalnih inženjera. Cijenimo što su svi naši kupci naglasili kvalitet i efikasnost i zato i naša kompanija želi pružiti.

Par:Kalup za audio pribor Sledeći:Elektronski kalup za ubrizgavanje

Istraga