Двострука убризгавања Мулти Цавити Моулдинг

Двострука убризгавања Мулти Цавити Моулдинг

Дизајнирамо производе, градимо алате, производимо делове, изводимо различите секундарне операције као што су складиштење калупа и одржавање за калупе које градимо. Нудимо одличне услуге за клијенте, укључујући одличну логистичку подршку за све наше купце.

Detalji o proizvodu

Двострука убризгавања Мулти Цавити Моулдинг


Тво Схот Молдинг
Два шљака се користе за обликовање две различите боје или два различита материјала. Уобичајена употреба је у украшавању естетских пластичних делова као што су тастери на тастатури рачунара или аутомобилске индикаторске дугмад које захтевају позадинско осветљење као што је приказано. Друга употреба је да се сипају два различита материјала, као што су најлон и термопластични еластомер. Овде се може тражити најлон за функционалност дела, а еластомер се може користити за осећај и естетске сврхе.
Обрада два снимка се обично врши применом БИ-ињекције или концепта пре-калуп / овер-молд. БИ-убризгавање је доступно у хоризонталним и вертикалним прешама.
Кенмолд поседује и хоризонталне и вертикалне БИ бризгалице за калупе са два метра. Имамо више од 20 година искуства у 2-схот моулдинг.

Смјештен у Схензхен Кина, Гуолан је професионална фабрика нуди свеобухватан и професионалан асортиман бризгања пластике и прецизних алатних услуга. Нудимо потпуну техничку подршку од консултација и дизајна до до испоруке. И услуге на једном месту укључујући:
Потпуна техничка подршка
Бесплатна упутства о алатној обради
Снабдевање шипки и прибора за помоћ производњи
Брзо прототипско моделирање
Анализа протока калупа
У кући одржавање и поправке алата
Наша кућа у алатници такође нам омогућава да извршимо планирано одржавање, поправке и ремонт алата који обезбеђују високе стандарде производње ваших производа у сваком тренутку.
Услуге професионалне завршне обраде (обраде) укључујући премазивање, штампање, бојење и етикетирање итд.
Поред тога, примењујемо 2 технологије убризгавања узорака за више апликација за калуповање и такође поседујемо специјалну експертизу за ХДПЕ, ацетат, полипропилен, АБС и најлон, између осталог.

Hot Tags: двоструко убризгавање са више шупљина израђује Кину, добављаче, фабрике, прилагођене, цена, расутом
Par:2-схот Ињецтион Молдинг дијелови Sledeći:Пластични обликовани дијелови за комплет фотоапарата

Istraga

You Might Also Like