Прилагођене пластичне масе за бризгање пластике снабдевају моулдед делове

Прилагођене пластичне масе за бризгање пластике снабдевају моулдед делове

Општа величина: Према вашим 3Д цртежима Пластични животни вијек: 300.000-3.000.000 снимака Пластични материјал: АБС, ПП, ПЦ, ПС, ПЕ, ПЕТ, ПОМ, ПА, ПУ, ПВЦ, ПЕИ, ХИПС, ПММА итд.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Цустом пластичне масе за бризгање пластике

Гуолан је професионални произвођач пластичних калупа за убризгавање. Разни материјали укључују ацетал, акрил, полиамид, полиестер, полиолефин, термопластични полиуретан, полистирен (ПС) и полипропилен (ПП). Различите могућности обухватају израду уговора на кључ, алатирање, дизајн и развој, штампање, заваривање, стакање и једкање. Електроника / полуводник, медицински, паметни дом, фармацеутски, потрошачки производи, машине, телекомуникационе и транспортне индустрије. Ми смо ИСО систем.

Наши инжењери су стручњаци за прилагођавање бризгањем са полимерима високих перформанси. Преко половине нашег излаза се налази у ултра-полимерима, смолама високих перформанси и инжињеријским смолама. Са овако високим излазом инжињерских полимера, наши инжењери су направили чврста основа у одабиру, обради и тестирању нових смола за изазивање захтева за перформансама. Обрађујемо и термопластике и термосете.


Процес пројекта
ињецтион пројецт .јпг

Више пластичних производа за убризгавање пластике

нова машина за бризгање пластике4.јпг

Ињекционо љепљење се користи за производњу пластичних дијелова танких зидова за широку примјену, а један од најчешћих је пластична кућишта. Пластично кућиште је танкозидно кућиште, често захтева много ребара и шефова у унутрашњости. Ова кућишта се користе у различитим производима, укључујући кућне апарате, потрошачку електронику, електрични алат и аутоматске контролне табле. Остали уобичајени производи са танким зидовима укључују различите врсте отворених контејнера, као што су канте. Ињекционо обликовање се такође користи за производњу неколико свакодневних предмета као што су четкице за зубе или мале пластичне играчке. Многи медицински уређаји, укључујући вентиле и шприцеве, производе се и помоћу бризгања.За више детаља о Пластиц Ињецтион Моулд за усисивач Робот, Плс љубазно нас контактирајте

Адреса: зграда А6, индустријски парк Ксиуфенг, град Буји, округ Лонг Ганг, Шенжен, Кина

Тел: + 86-755-26621288
Факс: + 86-755-26620668

Е-маил: мииадаи@ноцхтец.цом


Hot Tags: прилагођене пластичне бризгаљке компаније снабдевају произвођаче произведених дијелова Кина, добављачи, фабрика, прилагођени, цена, расути
Par:Прилагођено пластично убризгавање Sledeći:Хигх Прецисион Пластиц Молд & Ињецтион Молдинг Цомпани

Istraga

You Might Also Like