Прилагођене пластичне масе за бризгање пластике снабдевају моулдед делове

Прилагођене пластичне масе за бризгање пластике снабдевају моулдед делове

Животни вијек: 300.000-1.000.000 снимака База основа: ЛКМ, ХАСЦО, ДМЕ итд. Језгро језгра: П20, Х13, 718Х, НАК80, С136 итд.

Detalji o proizvodu

Прилагођене пластичне масе за бризгање пластике снабдевају моулдед делове

Пластиц Ињецтион Молд Вацуум Цлеанер Робот.јпг

Пластиц Ињецтион Молд.јпг


Гуолан је професионални произвођач пластичних калупа за убризгавање. Разни материјали укључују ацетал, акрил, полиамид, полиестер, полиолефин, термопластични полиуретан, полистирен (ПС) и полипропилен (ПП). Различите могућности обухватају израду уговора на кључ, алатирање, дизајн и развој, штампање, заваривање, стакање и једкање. Електроника / полуводник, медицински, паметни дом, фармацеутски, потрошачки производи, машине, телекомуникационе и транспортне индустрије. Ми смо ИСО систем.

Наши инжењери су стручњаци за прилагођавање бризгањем са полимерима високих перформанси. Преко половине нашег излаза се налази у ултра-полимерима, смолама високих перформанси и инжињеријским смолама. Са овако високим излазом инжињерских полимера, наши инжењери су направили чврста основа у одабиру, обради и тестирању нових смола за изазивање захтева за перформансама. Обрађујемо и термопластике и термосете.


Ињекционо љепљење се користи за производњу пластичних дијелова танких зидова за широку примјену, а један од најчешћих је пластична кућишта. Пластично кућиште је танкозидно кућиште, често захтева много ребара и шефова у унутрашњости. Ова кућишта се користе у различитим производима, укључујући кућне апарате , потрошачку електронику , електрични алат , ауто делове и аутоматске контролне табле . Остали уобичајени производи са танким зидовима укључују различите врсте отворених контејнера, као што су канте. Ињекционо обликовање се такође користи за производњу неколико свакодневних предмета као што су четкице за зубе или мале пластичне играчке . Многи медицински уређаји , укључујући вентиле и шприцеве , производе се и помоћу бризгања.


Процес пројекта
ињецтион пројецт .јпг

Више пластичних производа за убризгавање пластике

нова машина за бризгање пластике4.јпг

Hot Tags: прилагођене пластичне бризгаљке компаније снабдевају произвођаче произведених дијелова Кина, добављачи, фабрика, прилагођени, цена, расути
Par:Ињекционо обликовање, пластична моулдинг, предузећа за бризгање пластике Sledeći:Пластичне бризгаљке за пластичне калупе и пластичне моулдинг

Istraga

You Might Also Like