Прекривајуће смернице за дизајн Услуге-Ауто прибор Ињецтион Моулд

Прекривајуће смернице за дизајн Услуге-Ауто прибор Ињецтион Моулд

Феатуринг а нев лоок, пластиц партс Оптимизатион ин профессионал молд продуцтион. Прекривајуће смернице за дизајн Услуге-Ауто прибор Ињецтион Моулд

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Прекривајуће смернице за дизајн Услуге-Ауто прибор Ињецтион Моулд

Ми смо кинески произвођач цустом ињецтион молдинг. Наш систем састоји се од високо квалифицираног тима, најсавременије опреме и власничког софтвера који нам омогућава да брзо претворимо ваше податке 3Д дела у висококвалитетни калуп за убризгавање.

Са нашим произвођачима кућа смо развили софтвер који значајно повећава брзину процеса изградње плоча. Можемо смањити типично вријеме изградње калупа. Са овим напредовањем наши купци могу да добију прави ињекционо обликовани делови који се користе као производ или прототип.

Трошак је често мањи него што већина предузећа за ињекционо лајсење наплаћују прототипни калуп без ограничења о животном вијеку. Такође, наши купци кажу да често прескочу брзе прототипове јер је наш процес тако брз и приступачан.

Када је ваш алат спреман, уградимо га у машине за бризгање, а изабрани материјал се убацује у бункер. Процесни мотор преузима брзо анализирање кључних компоненти унутар процеса бризгања како би се осигурало најефикаснија и стресна производња ваших прилагођених делова.


Процеси пројектовања / развоја

Ситуација1 : Ако имате завршену 3Д цртеж, Процес ће бити:

1.Кустомери нам пошаљу 3Д датотеку и обезбеђују материјал / боју / величину / лого / површину / количину итд.

2. Наши тимови инжењера ће осигурати да је дизајн погодан за производњу или не. Ако да, направићемо производну шему и понуду. Ако не, наш тим инжењера ће доставити извјештај о анализи производње и дати приједлоге за измјену дизајна.

3. Након обезбеђивања дизајна је у реду, ми ћемо користити 3Д штампу да имамо 3Д узорак за купце да провери структуру, величину.

4. Ако су клијенти задовољни узорком, ми ћемо направити калуп и узорке за потврђивање од стране купаца. Ако не, наш инжењерски тим ће модификовати 3Д цртеж све док потрошачи не буду задовољни.

5.По потврђивању узорака купаца, ми ћемо организовати масовну производњу.


Ситуација 2 : Само идеја или сличан узорак, Процес ће бити:

Наш тим инжењера ће 3Д скенирати узорак да би добио 3Д цртеж.

2. Према захтјевима купаца, инжињери ће поново и изнова модификовати 3Д цртеж.

3. Следећи Процеси су исти са ситуацијом1.

 


Производна линија производа процесс.јпг


Дебљина зида према смерницама за смоле

Одабир одговарајућег материјала и посматрање униформне дебљине зида у пластичним деловима бризганим пластичним делом помаже у избегавању потенцијалних проблема, као што су ознаке судопера. Испод табеле су дебљине зависно од материјала.

Табле-Ресин-Материал-ХОРИЗОНТАЛ.пнг

Више производа за ињекције

овермолдинг ињецтион2.јпг

Par:Глобална Оверсмолдинг Тецхнологи Екпертисе Основе Ињецтион Молдинг Sledeći:Аутоматско убацивање опреме за превлачење машина за продају

Istraga

You Might Also Like