Пресвлачење алата за аутоматизацију алата - калуп за аутоматско алатирање

Пресвлачење алата за аутоматизацију алата - калуп за аутоматско алатирање

Ауто пластични делови / прибор .. Аутомобилска алатна калупа .. Једноставно пластични калуп за убризгавање / дизајн алата и произвођач ...

Detalji o proizvodu

Пресвлачење алата за аутоматизацију алата - калуп за аутоматско алатирање


Имате идеју, претворимо је у производе!

Ми смо произвођач цустом ињецтион молдинг. Наш систем састоји се од високо квалифицираног тима, најсавременије опреме и власничког софтвера који нам омогућава да брзо претворимо ваше податке 3Д дела у висококвалитетни калуп за убризгавање. Са нашим развојним кућама смо развили софтвер који значајно повећава брзину процес изградње калупа. Можемо смањити типично вријеме изградње калупа. Са овим напредовањем наши купци могу да добију прави ињекционо обликовани делови који се користе као производ или прототип. Трошак је често мањи него што већина предузећа за ињекционо лајсење наплаћују прототип калупа без ограничења трајања живота. Такође, наши купци кажу да често прескочу брзе прототипове јер је наш процес тако брз и приступачан.

Када је ваш алат спреман, уградимо га у машине за бризгање, а изабрани материјал се убацује у бункер. Процесни мотор преузима брзо анализирање кључних компоненти унутар процеса бризгања како би се осигурало најефикаснија и стресна производња ваших прилагођених делова.

Пластични поступак бризгања у који је један термопластични материјал обликован преко другог материјала како би се формирао један део. Коришћењем два одвојена пластична калупа за ињекцију на пластичној преса за бризгање пластике, два материјала су спојена током процеса пластичног прекомерног калупа да би се формирали пластични делови и компоненте са јединственом визуелном или ергономичном привлачношћу, технологија пластике се користи за широк спектар естетских и функционалних намена у многим индустријама и апликацијама као што су медицински уређаји, апарати, електроника, потрошачи, пољопривредни производи и компоненте аутомобила!


овермолдинг аутомотиве.јпгкористи опрему за превлачење

овермолдинг тоол десигн.јпг

овермолдинг тоолинг.јпг

Par:Аутоматско убацивање опреме за превлачење машина за продају Sledeći:Аутомобилска структура Комплексна монтажа Прецизни део Спуштајући наставак за руковање Сједиште јастука за заштиту од ивице

Istraga

You Might Also Like