Произвођачи аутоматских пластичних делова - прилагођени ауто делови за продају

Произвођачи аутоматских пластичних делова - прилагођени ауто делови за продају

Произвођачи пластичних аутомобила - прилагођени ауто делови за продају Пластика је револуционирала унутрашњост аутомобила. Доказано је да је идеалан материјал за стварање удобних, издржљивих и естетски угодних унутрашњих компоненти, уз смањење нивоа буке, грубости и вибрација из ...

Detalji o proizvodu

Произвођачи пластичних аутомобила - прилагођени ауто делови за продају

Имате идеју, претворимо је у производе!

 

Пројектна помоћ за ефикасност производње. Помажемо дизајнерима и проналазачима у дизајну производа, непотребним трошковима насталим у калупима и ливеним деловима су оно што наши инжењери не могу да поднесу, ни додатни трошкови на сваком пројекту не постављају нам циљ.

Формати датотека са којима можемо радити:

АутоЦАД

СолидВоркс

Про / ЕНГИНЕЕР

УниГрапхицс

Молдфлов

Производно ефикасан дизајн је извор првих предности: нижи трошкови производа, побољшана поузданост производа и краћи временски оквир на тржишту.

На почетку новог калупа, наши инжењери израђују анализу ефикасности производње, фокусирају се на проналажење начина коришћења најмањих количина материјала и најкраћег могућег циклуса.

 

Алат за калуповање

Алатовање је често највећи путни блок за иновативну компанију у профитабилности, то је наша основна компетенција, која ће генерирати профит од дизајна структуре и оптимизације података.

Наши стручњаци за алат и лајсне раде са нашим клијентима који пружају инжењерску подршку како би оптимизирали дизајн производа за најбољу производњу уз најнижу могућу цену.


Процеси пројектовања / развоја

Ситуација1 : Ако имате завршену 3Д цртеж, Процес ће бити:

1.Кустомери нам пошаљу 3Д датотеку и обезбеђују материјал / боју / величину / лого / површину / количину итд.

2. Наши тимови инжењера ће осигурати да је дизајн погодан за производњу или не. Ако да, направићемо производну шему и понуду. Ако не, наш тим инжењера ће доставити извјештај о анализи производње и дати приједлоге за измјену дизајна.

3. Након обезбеђивања дизајна је у реду, ми ћемо користити 3Д штампу да имамо 3Д узорак за купце да провери структуру, величину.

4. Ако су клијенти задовољни узорком, ми ћемо направити калуп и узорке за потврђивање од стране купаца. Ако не, наш инжењерски тим ће модификовати 3Д цртеж све док потрошачи не буду задовољни.

5.По потврђивању узорака купаца, ми ћемо организовати масовну производњу.

Ситуација 2 : Само идеја или сличан узорак, Процес ће бити:

Наш тим инжењера ће 3Д скенирати узорак да би добио 3Д цртеж.

2. Према захтјевима купаца, инжињери ће поново и изнова модификовати 3Д цртеж.

3. Следећи Процеси су исти са ситуацијом1 .


Производна линија производа


процесс.јпгНовости: 3ц Предност интелектуалне технологије

  Интелектуална технологија је савршена комбинација софтвера и висококвалитетне ЦНЦ опреме, поставља функције пројектовања, израде, инспекције и тестирања као један, интелигентни дизајн у дизајну калупа и анализа коначних елемената, комплетан процес формирања плеса и симулацијски тест унапред, како би се оптимизовао и побољшати недостатке који могу постојати. После вишедеценијског НЦ алатног надоградње долазе инструкције за програмирање и циклус резања већ имају интерактивне функције, у складу са карактеристикама за обраду калупа и програмском логиком, путања алата аутоматски бира најбоље, а интелектуална технологија пружа моћну хардверску основу ...


Више производа

ауто делови1.јпг

Par:Аутомотиве Пластиц Партс Мануфацтурерс-Цхина Ауто Цомпонентс Пластиц Ињецтион Молд Sledeći:Пластични произвођачи ауто делова - компанија за аутомобилске додатке

Istraga

You Might Also Like