2-схот Ињецтион Молдинг дијелови

2-схот Ињецтион Молдинг дијелови

Наше предности: Тим професионалног и искуственог дизајнерског и производног тима, висококвалитетне ЦНЦ и опреме за обраду и мерење, снабдевач с пуним заустављањем, доступан је низак до високи волумен, кратак радни циклус, добар сервис и тако даље.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

2-схот убризгавање делова

Тзв. Двосмерно убризгавање је убризгавање две различите боје пластике у исту плочу. То је исти пластични производ који има две боје на њему и може учинити да дијелови за убризгавање имају правила лопте или правила облака у облику, како би се побољшала практична и естетика бризгања.

Двобарвно убризгавање се сада широко користи у електронским производима, електричним алатима, медицинским производима, кућним апаратима, играчкама и тако даље на готово свим пластичним површинама, двобојном производњом калупа и обликовањем и двоструком бојом и вишебојанском машином за бризгање истраживање и развој сировина за бризгање са двоструком бојом брзо се развија.


Од прототипних калупова до мањих делова производње запремине, Гуолан комбинује најновије поступке бризгања са власничком технологијом за испоручивање висококвалитетних делова који су подложни бризгању на захтев.

Ми смо Кина добро упућени произвођач и добављач компоненти за бризгање / прибор / делови. Наш производни програм укључује пластичне склопове за индустријске сврхе и пластичне склопове за електронику. Остали производи / услуге укључују пластичне компоненте за домаћинство, калупи за бризгање пластике, ЦНЦ обраду, хладњаче, склоништа за индустрију телекомуникација и изолацију за ауто итд.

Par:Пластични калуп за Смарт Инк плочу Sledeći:Двострука убризгавања Мулти Цавити Моулдинг

Istraga